Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Ny keeper på plass

Drammen FK danner nytt keeperteam i år, og Hans Erik Jacobsen er en av to keepere som trenerteamet vil satse på. «Hansi» spilte forrige sesong 3.divisjon for Ballklubben, men søker i år nye utfordringer i DFK. Jacobsen kjennetegnes som en reaksjonssterk keeper som er god på strek og veldig treningsvillig. I tillegg blir han av sine nye lagkamerater beskrevet som en hyggelig fyr å ha i treningsgruppa. Jacobsen stod mellom stengene for DFK i Kollen Cup i begynnelsen av januar og gjorde en meget god figur. Forrige sesong var det utlånte Borger Thomas fra Strømsgodset som voktet buret for DFK, men denne sesongen ønsker trenerteamet å ha faste keepere som møter til hver trening og kjemper om plassen. I tillegg til Jacobsen og en spiller til, vil DFKs lovende juniorkeeper Bayram være en del av teamet. Det er i skrivende stund ikke sikkert hvem som kaprer den siste ledige keeperplassen i teamet, men trenerne jobber med saken. På treninger i januar har det dukket opp et par keepere som er aktuelle, men ingenting er avklart ennå.

Trener Lars Gunnar Martinsen er meget fornøyd med at «Hansi» velger Drammen FK i år, og bruker mange superlativer når han skal beskrive sin nye keeper:
– Først og fremst vil TT få melde at Hansi er en super jovial type som glir rett inn i gruppa som sild i en teflonpanne, skryter Martinsen. – Han er en positiv figur, med meget bra holdninger. Til dags dato har undertegnede ikke hørt et negativt lada ord komme fra ham. DET er kudos. Hansi har også tidligere spilt i blått, da for DBK. Han er nå klar for å gi jernet sammen med en spennende gruppe DFK’ere i stadig utvikling. Som spiller er han sterk på strek og god 1 mot 1. Hansi er best når han dirigerer 4’ern foran seg, det gjør at han selv holdes sharp. Kommunikasjon er nøkkel, påpeker treneren.

– Så langt i 2014 har vi minimum vært 2 keepere på hver økt, med unntak av 1 eneste økt! Det er verdifullt for alle, ikke minst for TT som alltid kan regne med 2 par hansker til hver økt. Der må standarden ligge, slår Martinsen fast. – Vi ønsker Hansi lykke til videre med arbeidet på hver økt for å bli enda litt bedre gang for gang! avslutter treneren som kan melde at TT har troen på at DFK får et sterkt keeperteam i år.

Del dette innlegget