NORDSTRAND – ÅFK 3 – 3 (1 – 1)

VI SOV I FØRSTE & V ÅKNET DE SISTE 20 MINUTTENE Åskollen kom aldri ordentlig i gang med kampen og lot Nordstrand ta initiativet fra start. Hjemmelaget var kjappe, fysisk sterke og vant de fleste dueller både i lufta og på bakken og kunne gå til pause med fortjent 2-0 ledelse. Kollen prøvde å gå ut med en helt annen innstilling i 2. omgang, men gikk likevel i den samme fella og Nordstrand øker på til 3-0 på straffe i det 57.min. Så skjer en dramatisk endring hvor Vold-Larsen blir liggende igjen etter en duell. Et kne i ryggen gjør at han må bæres ut på båre og hentet av ambulansen til sjekk på sykehuset. Det ble 10 minutters stopp i spillet og Kollen fikk tid til å justere ytterligere. Amund og Morten fikk vist seg positivt frem hvor Amund vant alle 1. ballene og indreløperne 2. ballene. Nordstrand hadde brukt opp alle kreftene, var i oppløsning og kampbildet snudde totalt til å bli enveiskjøring mot Nordstrands keeper. 3-1 kom på et perfekt innlegg fra Idal hvor Stokka stiger høyt til værs og stanger inn reduseringen. 3-2 kom på stuss bakover fra Volden, hvor Skarra frekt dukker opp og nikker ballen inn foran nesa på keeper. Utlikningen kom på innlegg fra Ronny mot Stokka, men en dårlig avklaring fra Nordstrand havner hos Backe som skyter på halv volley og i mål. Resultatet ender 3-3 etter en vanvittig sluttspurt på overtid.

Vidar Tenamnn 90 Ronny Lian 90 1 Fredrik Askjem 90 Bjørn E Stabæk 90 Anders Tærud 45 Espen Børsum 90 Fredrik Volden 90 1 B Thomas L Sola 55 Thomas Backe 90 1 B Lars C Stokka 90 1 B Rolf Næslund 90 Morten Idal 45 1 Amund Evensen 35 Sverre Skarra 10 1