Nordre Sande 2 – Åskollen 3: 1-6

Startoppstilling: Stephan – Kent – Rune H – Stian A – Cato – Rashid – Fredrik A – Jarle F – Ronny L – Eirik – Trajko Innbyttere: Matthew – Anders C – Richard H – Fredrik O 1-0 Trajko (Rashid) 2-0 Trajko (Eirik) 3-0 Rune (Ronny) 3-1 Nordre Sande 4-1 Fredrik O (Askjem) 5-1 Matthew (Ronny) 6-1 Rune (Ronny)

Allerede etter 2 min går ÅFK opp i ledelsen ved Trajko etter at Rashid har blitt spilt fri på kant som slår et presist innlegg. ÅFK fortsetter å presse, og spillemessig er vi det dominerende laget. Vi går opp i 2-0 igjen ved Trajko etter et godt forarbeid av Eirik etter 22 min. Rett før pause får Rune en god pasning fra rune på 1. Stolpe som han like greit putter i mål med et elegant hælspark. 3-0 til pause og full kontroll. I pausen bestemmer vi oss for å senke skuldrene litt mer og forsøke litt mer på vårt oppbyggende spill. Innledningsvis produserer vi 5-6 store sjanser hvor spesielt Eirik har en del gyldne muligheter som fortjener en bedre skjebne. Etter 12 minutter reduserer Nordre Sande. I denne perioden sliter vi litt med å finne posisjonene våre, noe som resulterer at Nordre kommer litt mer inn i kampen. Etter 29 minutter går vi opp til 4-1 ved Fredrik O etter et godt forarbeid av Fredrik A før Matthew igjen 3 minutter senere setter 5-1 etter et forarbeid av Ronny. 4 minutter før slutt fastsetter Rune sluttresultatet til 6-1 igjen etter forarbeid av Ronny. B-gjengen fortsetter den fine trenden med god fotball og masse mål. Ser ut som om vi for alvor begynner å sette spillet vårt. Spesielt morro å se at vi har så mange forskjellige målscorere de siste 2 kampene. Neste kamp er onsdag 11 juni klokken 20.00 på Kollen Road. Motstander er Bødalen. Vel møtt!