Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nordre Land – Drammen FK 3 – 2 (1-0)

Drammen reiste til Dokka stadion med ambisjoner om å ta en trepoenger og kjempe om 4.plassen i avdelingen, men måtte slukøret sette seg i bilen og ta den lange veien hjem med null poeng i bagasjen. Et stort plaster på såret var da nyheten om at Røa på siste nedrykksplass hadde tapt sin kamp og ikke kan gå forbi DFK på tabellen. Dermed er i hvertfall plassen i 3.divisjon sikret, uansett hvordan det går i sesongens to siste kamper.

Garborg hadde følgende å fortelle etter kamp:
Vi gjorde faktisk en bra prestasjon og burde vunnet denne kampen. Første omgang er jevn, men etter pause er det vi som er det beste laget. I perioder kjører vi regelrett over dem. Derfor er det surt at vi sitter igjen med null poeng. Denne kampen oppsummerer egentlig sesongen vår. Spillemessig er vi fullt på høyde i stort sett alle kamper, men vi slipper inn mål pga personlige feil og vi scorer for lite. Det samme skjedde lørdag. Tre mål etter grove feil fra oss og sjanser som blir sløst bort. Heldigvis er plassen sikret og det er viktig. Vi har et meget godt grunnspill og vi er tydelige på hvordan vi spiller fotball. Dette kom tydelig frem på lørdag. Gutta gjør en god kamp, fighter og jobber for hverandre. Noe mer kan jeg ikke forlange. Av og til taper det beste laget. 
Vi har to kamper igjen og her skal vi vise oss fra vår beste side. Vi skal fullføre med stil og klinker til allerede på lørdag igjen. Viktig at spillerne viser seg frem med tanke på neste sesong. Vi har hatt noen unødvendige utfordringer i høst og det tar jeg med inn i evalueringen av sesongen og med tanke på stallen for 2013.

06.10.12, Dokka std: Nordre Land – Drammen FK 3 – 2 (1-0)
MÅL ASSIST DFKs 3 BESTE
1-0 (20′):
2-0 (60′):
2-1 (70′): Eric Pascual
3-1 (72′):
3-2 (86′): Mahdi Fayyaz
Thomas Backe

Mahdi Fayyaz
Prince Monga
Michal Omoijuanfo
Startoppstilling:
M.Andersson – R.Hamde, M. Omoijuanfo, F.Nemati, T.Lian
P.Monga, T.Backe, M.Fayyaz, A.Muratovic – D.Storskogen, E.Pascual
Innbytte:
P.Kalmo inn for Adis (45′), O.Narnor inn for Lian (70′)

Del dette innlegget