Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nok en klassesignering for historiebøkene

Da vi først skulle gå for vår 23. signering for sesongen var det tidlig klart at dette kunne ikke være hvem som helst. Coach Backe fikk hasteinnkalt til styremøte da det ramlet inn en YouTubevideo fra en luguber mellommann med overskriften «Tomas Lian – godlike genius» i innboksen hans.

Det var ikke vanskelig å få overtalt styret om at dette var rett mann for oss. Ikke bare drar Tomas med sine 27 vintre snittalderen i troppen drastisk ned, men han er også i all overskuelig fremtid dømt til å starte alle oppvarminger med firkant i midten.

De som kjenner vår historie vet at Tomas har vært i klubben tidligere og en del av det DFK-laget som hadde den magiske reisen opp til 2. divisjon i 2014. Tomas er en fantastisk type som kan kle mange posisjoner på banen og viktigst av alt er en som er gull verdt i garderoben.

Tomas har et brennende engasjement når det kommer til Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT), spillkonsoller og sløve sverd. Da Tomas på sonderingsmøtet vi hadde i forkant av signeringen svarte «large» da kelneren spurte om han ville ha biffen sin medium stekt, skjønte vi umiddelbart at dette hadde potensiale til å bli en klassesignering for klubben vår.

På spørsmål om hvorfor han valgte å forlate Lokomotiv Oslo til fordel for Åskollen FK var svaret noe kryptisk:

«Det blir litt som om man har en Sega Megadrive og plutselig får tilbud om en Super Nintendo. Sonic the Hedgehog kan være morsom han, men han er ikke akkurat Super Mario».

Vi takker Tomas for intervjuet og ønsker han velkommen til klubben. Vi hyller deg allerede!

Del dette innlegget