Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nok en god treningsmåned

– Vi har lagt bak oss en ny måned, en måned nærmere grønt gress og seriestart. Det har vært en ny god måned med mange oppturer, og et par mindre nesestyvere. Vi har måttet vinke adjø til prøvespillere, og satt en stor, spennende stall! Benny har vendt snuta hjem, og vi har fått tak i en kanon forsvarsspiller i unge Østhagen. Ikke minst er det fantastisk å ha et snitt på over 20 mann på trening i en måned fylt med tidvis snøkaos og mye skader.

Gutta legger mye i potten for å komme seg på trening, fantastisk! Ja, vi starta februar med å få en på trynet av Modum, men det var greit, det var noe vi trengte. Etter det har vi tatt steg, både offensivt og defensivt. Det er fantastisk å se vinnerviljen som lyser av gutta på trening, det legges ned mye for å få poengene hjem i konkurransen om månedens spiller.

Månedens ener ble Kim Olav Østhagen. For en fyr å ha på trening. Alltid nøyaktig, hardtarbeidende og fokusert! Holder fokus og maler på! Vinner så godt som alltid, og bør være et forbilde for mange på måten han gjennomfører treninger på. Grattis! Ellers er det moro å se at Awat pushet Kim helt inn på målstreken!


Poengligaen:
220 p – Kim Olav 
210 p – Awat 
200 p – Behajdin
190 p – Lian
180 p – Thorfi, Wilki, Horgen, Backe og Benny 
170 p – Hansi
160 p – Abdi
150 p – Garmo, Fossum og LG
140 p – Farra, Kalmo og Knutsen
130 p – Hasi og Murer
110 p – Molvær og Henning

* Pedersen og Hellum skadet

Del dette innlegget