Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nippi & Jessa

Egentlig blir det veldig feil av meg å skrive dette, men siden vi har mistet vår trener Nils Arne Hansen etter årets sesong og han dessverre ikke hadde tid til å gi en oss et tilbakeblikk på sesongen gir dere noen ord. For første gang i historien trente ÅFK gutta 4 aktiviteter i uken, og allerede fra dag 1 stod gutta opp. Det ble lang og slitsom vinter, og noen av gutta syta litt
mye på kondisjonsopplegget. Vel, greit å mene noe karer, men husk alt vi gjør vi sammen !!
Oppkjøringssesongen ble noe artigere i januar. Med hele 3 Cuper, først tok vi bronse i Skiold Cup, så tok vi 4 dje plass i Kollen Cup, før vi kvalifiserte oss til slutt spillet i MIF cup med motstand fra 1 divisjon og nedover. Årets treningsleir ble i Spania, her kosa gutta seg skikkelig og som vanlig ble det show rundt sportquisen. Det endte godt denne gangen også, men Hagel blir fort sint, gitt!!
Sesongen startet med at vi ble slaktet i NM kvaliken mot Åssia, før vi tok poeng i åpningskampen mot Hadeland. I de påfølgende kampene klarte vi ikke å gi de siste 15 % som kunne gi oss 3 poeng og vi saket akterut. I vår 4 de kamp, borte mot Mercantile 2 kom 3 divisjons første 3 poenger. Dessverre klarte vi ikke å følge denne utviklingen videre og varierte stort i vårsesongen. Men TT og jeg merket oss at de tok et lite steg i riktig retning for hver kamp. Og mot slutten av vårsesongen var vi nærme ved flere 3 poengere, men ble hardt straffet for personlige feil. Høstsesongen skulle bli bedere ”som vanlig”. Vi var med i alle kampene og kunne tatt enda flere poeng, men det skortet nok litt på rutinen i denne divisjonen. Spillemessig tok vi flere skritt og viste at vi har noe i denne divisjonen å gjøre. I den nest siste kampen borte mot bunnlaget Røa hadde vi match ball. Det ble en spennende kamp der gutta til slutt satte inn et par serv ess, og sikret oss ny kontrakt i 3 divisjon. Dessverre for gutta og Åskollen FK valgte årets hovedtrener Nils Arne Hansen å gå til 4 divisjonsklubben skiold. Denne nyheten kom overraksende på oss alle. Forklaringen var at gutta hadde for dårlig treningsoppmøte, noe som Nils AH fant meget slitsomt i lengde, (det er et problem alle trener kjenner til og som de synes er kjedelig). På tross av denne snu operasjonen fra treneren ,tok det ikke styret mer enn 2 dager å få på plass en ny trener. Jan Wendelborg. Han skal neste seosng gå i spann med Coach N som egentlig tok seg et fri år i år, men som har lusket i anlegget hver gang det var match. Alt i alt må vi si oss meget godt fornøyd med årets sesong. Vi overlevde med en fin 7 plass og viste at dette laget har mye å bygge på i årene som kommer. Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Så på vegne av trenerteamet takker vi for en kjempe innsats dette året.

Del dette innlegget