Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Nils «Nippi» Arne Hansen ny juniortrener

Juniorlaget har fått en meget god erstatter på trenersiden etter at Thomas Evensen valgte å gi seg i høst. Hansen er en meget kompetent trener som også jobber for EliteAkademiet til Strømsgodset og er trenerkoordinator i Skiold. Som mangeårig trener i Skiold har han vært med på å løfte frem flere talenter som har fått prøve seg i klubber på de øverste nivåer. Av disse kan vi f.eks. nevne Benjamin Krantz som nettopp har fått kontrakt med adeccoligalaget Mjøndalen IF. Hansen har også tidligere vært innom vår klubb som hovedtrener for A-laget i 2003. 

Formann Jarle Finnestrand er henrykt over at Hansen er tilbake i klubben og ønsker ham hjertelig velkommen. – Det er med stor glede vi kan fortelle at Nils Arne «Nippi» Hansen er engasjert som hovedtrener for vårt talentfulle juniorlag i Drammen FK, melder Finnestrand. -Vi har i lang tid vært ute etter en erstatter for Thomas Evensen og var klare på at vi ville ha en trener med solid kompetanse og erfaring som kunne ta over og videreføre og videreutvikle det arbeidet Thomas Evensen har jobbet med i mange år. I Nils Arne så får vi en fantastisk trener med stor faglig kompetanse, masse erfaring, klar og tydelig, bevisst på å utvikle fotballspillere og sette spiller foran resultat, han kjenner spillermarket i Buskerud, spillere vet hva han står for, han har en link inn mot Strømsgodset og ikke minst så har han en link og mange oppgaver i en av våre gode samarbeidsklubber, nemlig Skiold. Kort sagt så oser det kvalitet lang vei. Dette er noe vi virkelig gleder oss til og det skal bli gøy å se allerede under Kollen Cup hva Nippi kan utrette med våre unge talentfulle gutter, forteller den forventningsfulle formannen.

– Vi i DFK er i ferd med å bygge en langsiktig plan for juniorfotballen i klubben vår og da er det fantastisk å få Nippi med på laget og som har så mye å bidra med. Han vil bli en viktig brikke for satsningen framover. Det skal også på plass ytterligere en til to mann rundt juniorlaget som skal assistere Nippi i treningsarbeidet. Jeg ønsker samtidig å skryte av velviljen fra vår gode samarbeidsklubb Skiold med Morten Backe og Vegard Solli i spissen. Om de ikke hadde vært løsningsorienterte så hadde ikke dette latt seg gjennomføre. Vi vil om kort tid offentliggjøre hvem som skal assistere Nippi rundt DFK junior, avslutter Finnestrand.

Vi spurte den nyansatte treneren om han kunne si noe om hvilke forventninger han har til årets sesong:

– Jeg ble spurt av Dfk utskremte repporter om jeg kunne si noe om forventninger til årets sesong. Disse forventiningene blir litt 2 delte. En del går på forventinger til klubb, den andre på spillere. For å begynne med det første først, altså klubben.

Klubben:
Jeg forventer at klubben viser de vil satse på disse gutta, og det gjør de med å legge forholdene til rette for utvikling. Da tenker jeg først og fremst på treningstid, utstyr og apperat rundt gutta. Vi må vise at vi bryr oss og mener alvor med denne satsningen. Dette skal være et elite lag og vi må leve deretter!

Laget:
Forventer en spillergruppe som ønsker å forbedre seg og som er villig til å legge ned det som trengs. Når klubben legger til rette så må også de være villig til å bidra på treningsfeltet. Det er, og skal være forskjell på bredde og elite. Vi ønsker å være en klubb for spillere som ønsker litt mer enn de vanlige breddeklubbene. Ord som ydmykhet, lojalitet og egendrive er viktige ord som gjør at spillere blir interessante! Så gjennstår det å se hvem av gutta som lever opp til dette!

Måten vi ønsker å opptre på er at vi skal spille litt sexy fotball, kanskje Barca light;-) Dette skal vi gjøre gjennom å være ballbesittende, ha mange spillpunkter rundt ballfører, gode bevegelser og aggressivitet i beinflytting. Vi skal rett og slett være jævlige å spille mot defensivt som offensivt! Dette er momenter som kommer til å syre treningshverdagen og vi skal hele tiden stebe etter å bli bedre! Derfor har vi fokus på prestasjon og IKKE resultat!

Del dette innlegget