Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Neste sesong byr på nye bekjentskaper

Neste sesong byr på bekjentskaper hovedsakelig fra Vestfold og Telemark. Kun nyopprykkede Solberg er fra vårt fylke. De andre Buskerudlagene havnet alle i 3.divisjonspulje 4. Tre av lagene rykket opp fra 4. divisjon etter årets sesong, nemlig Solberg, Urædd og Tønsberg 2. Bare Ørn Horten rykket ned fra 2. divisjon. Med unntak av DFK spilte alle de andre 3. divisjonslagene i samme avdeling forrige sesong.

DFKs ferske trenerteam ser ikke på dette som en umulig pulje å hevde seg i, men innrømmer at det kan bli mange tøffe kamper. Bråthen og Ramsfjell peker ut spesielt kampene mot Ørn Horten som rykket ned fra 2.divisjon og Skarphedin som ble nr. 2 i sin 3.divisjonspulje som de aller vanskeligste.

I en melding til webredaksjonen skriver trenerteamet at deres umiddelbare tanker etter å ha litt servert oppsettet for neste års serie at pulja ser tøff, men spennende ut. I utgangspunktet ønsket klubben en mer lokal serie ala den gamle «trikkeserien.» Da dette skaper mer trykk og interesse lokalt i området. Når det er sagt tar vi fatt på forbredelsene i god tro om at vi skal hevde oss meget godt i avdelingen.
 
Av posivtive sider er at mange nye bekjentskaper i da vi skal vi kjent med flere gamle storheter fra Vestfold, samt 2. lagene til 1. og 2. divisjonslag. Det kan ved første øyekast se ut som Ørn Horten og Skarphedin kan vise seg å bli de skarpeste konkurrentene. Det eneste som er sikkert er at DFK skal kjempe helt i toppen og bite godt fra seg i både Buskerud, Telemark og Vestfold!

Dette er neste års 3.divisjon, avdeling 5 (Klikk på klubbnavnet for å bli linket til deres webside)

Vestfold: 
Ørn Horten
Sandefjord 2
Runar
Larvik Turn
Flint
Tønsberg 2

Telemark:
Skarphedin
Notodden 2
Pors 2
Tollnes
Odd  Grenland 3
Urædd

Buskerud:
Solberg
Drammen

Del dette innlegget