Nærnes/Åros – ÅFK 2 2-0

@ Bjørn TN, Bjørn R, Erik L, Jens PF, Dag G, Erik S, Erik N, Leif HN, Odd EM, Kristian T, Jarle N, Ole PH, Fredrik F, Vidar S BB Erik L, Erik N, Ole PH

# Igår spilte ÅFK 2 sin andre kampog denne gangen mot N/Å på en kjempe gress matte. Kollen hadde med seg ett par debutnater: Fredrik Finnsrud og Leif Helge Nordahl. Kollen staret kampen bra og hadde noen farlige muligheter gjennom Jarle Nilsen, men dessverre ble han litt for ensom på topp. Etterhvert kom N/Å mer med i kampen og tok over spillet uten å skape de store sjansene. Kollen på sin side hadde noen fine muligheter blant annet på dødball og et skudd av Kaptein Erik S. Omgangen ebbet ut 0- 0 i den stekende varmen. 2 omgang startet med flere fine Kollen angrep, blant annet fikk Jarle en fin mulighet fra 8 meter etter et kjempe innlegg fra debutant Finnsrud, men ballen strøk tverrleggeren. Odd Einar hadde også en fin mulighet etter et innlegg fra Jens Petter BP, men traff ikke skikkelig på headingen. Dette var en god periode hvor Kollen styrte kampen, men etter 65 min tok hjemmelaget over igjen og scoret 2 kjappe mål på 5 min. Her sov Kollen på den første scoringen og den andre var et flakse mål som ingen fik gjort noen med. N/Å styrte kampen etter dette, det viste seg at det lurt med en stor innbytter benk (8 mann). N/Å hadde flere friske bein å sette inn utover i kampen, og dette ga utslaget i denne varme sommerdagen i mai. Uansett var dette er fremskritt for ÅFK 2, fra forrige kamp, og hvis bare denne gjengen får muligheten til å bli litt mer samspilt vil nok dette bli bra utover sesongen.