Nære mot Drøbak/Frogn

En grei kamp av Drammen FK gutta i dag mot opprykksfavoritt Drøbak/Frogn. Med litt bedre uttelling i 1 omgang burde DFK vunnet, men DF viste seg bedre frem i 2 omgang og styrte inn seieren. DFK viste seg frem som solide defensivt og ga DF veldig få muligheter. Artig også at unge Knutsen har fått åpnet målkontoen, vi ser frem imot mange flere Niklas goaler fremover. en av årets forsterkninger Anders Myrvold (bilde: Østlandets Blad) gjorde en godt innhopp i 2 omgang i en periode der Drammen FK sleit litt.

Målscorer Lagoppstilling 0 – 1, 43 min, DF 0 – 2, 75 min, DF 1 – 2, 88 min, Niklas Knutsen

Kristoffer Jensen Marius B – Mats F – Simen A – Christer P Huseyin E (45′ Anders M)- Thomas B – Jørgen F (70′ Farra N) – Espen L (70′ Nikola ) Torleif M (45′ Niklas K) – Morten H (70′ Petter K)

1 omgangen ga DFk gutta flere svar og det viktigste var at de selv fikk kjenne på at de henger med de beste, med unntak av en par minutter i slutten av omgangen hadde Drammen FK full kontroll og var faktiskt nærmere scoring enn DF. Drammen gutta lå trygt og godt defensivt og var også gode i angrepsspillet spesielt de første 25 minuttene. De siste 20 ble angrepsspillet noe monotomt, men DFK kom til flere sjanser. Dessverre kommer det et dårlig 5 m utspark i siste spille minutt av første omgangen som treffer DF spissen i beina. Han stormer rett på keeper Jensen som ikke klarer å avverge. Slike junior feil er fort gjort å luke bort. 2 omgangen ble også en fin DFK omgangen, allerede etter 1 minutt blir Hagen spilt igjennom, men dessverre for DFK bommer han. Etter dette fikk DF trille litt mer ball og gutta måtte legge ned mange meter uten ball samtidig som DFK ikke var like kollektive i det offensivespillet og sleit med å få satt et trykk på DF. Midtveis i omgangen øker DF ledelsen til 0-2. DFK gjør noen bytter og gutta jobber seg inn i kampen. Dette viser STOR moral for et nyopprykket lag. 2 minutter før full tid får DFK satt Knutsen opp rettvendt i boksen, han vender bort sin oppasser, keeper kommer ut, Knutsen runder keeper og neste fra dødvinkle setter han inn reduseringen. Kampen viste at gutta er på vei og vil helt klart ta den ærlige jobben for å kapre godt med poeng.