Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

NÆR./Å – ÅFK 2 0 –3 (0-0)

@ Håkon H, Dag G, Morten N, Jens PF, Fredrik A – Helge S (35 min Odd EM), Vidar S, Jarle F, Kai G, Lars CJ (35 min Andreas L) – Rolf N

Mål, min, type, målscorer, assist
0-1, 53 min, D, Kai G, Vidar S
0-2, 62 min, G, Andreas L, Rolf N
0-3, 76 min, G, Rolf N, Morten N

BB: Kai G, Vidar S, Rolf  N


# Etter ett tap og en uavgjort kamp mot Nærsnes i fjor var kollen klar for revansj borte på Nærsnes. Det var utrolig deilig å endelig komme på gress selv om banene deres var fryktelig humpete i år. Første omgang startet friskt med flere fine overganger. Etter ca.15min kommer Gartneren seg til dørlinja og får slått inn. En Nærsnes spiller må ty til armbruk for å stoppe ballen og dermed var det duket for straffe. Dessverre klarte ikke Finta å gjenta suksessen fra forrige kamp og keeper redder ballen. Etter dette datt nivået kraftig blant samtlige spillere og maken til ræva fotball er det lenge siden vi har opplevd. Pasningene gikk i hytt og gevær og mottak var et fremmedord. Vi brukte pausen godt og i andre omgang var det et helt annet Kollenlag på banen. Allerede etter 8 min kommer Kai opp på et hjørnespark fra Doktor B og header ballen kontant i mål. Ikke lenge etterpå kommer et innlegg som Rolf stusser på hodet videre til Andy og dermed står det 0-2. Vi har fullstendig taket på kampen og holder tempoet oppe. Midtveis ut i omgangen setter Rolf siste spikeren i kista etter en pasning fra Morten. Kampen ender 0-3 og det føles godt å være Kollen spiller, når poengen ruller inn.

Del dette innlegget