N. Sande/Vinn – ÅFK

Det ble en kjedelig kamp mellom N/V og Kollen. Kollen var slurvete i pasningsspillet og kom ikke til altfor mange sjanser. N/V var mest interresert i å slippe balltap på egen banehalvdel og pumpet kun langt i 90 minutter. De første 10 minuttene hadde N/V presset på Kollen, og var farlige nærme et par ganger. Kollen fikk ikke satt presset og var upresise i både pasning og løp, men etter 15 minutter får Kollen straffe (joda den var klar) etter at Stokka stjeler ballen fra en N/V spiller innenfor deres 16 m boks. N/S får panikk og bommer på ballen og treffer stokka i knehøyde. Straffe ekspert Lian setter den høyt til høyre for keeper og Kollen leder 0-1, og får mer ro i spillet sitt. 4 minutter før pause stikker Børsa inn i bakrommet, en perfekt pasning og mottak fra Espen og han er igjen, men blir hektet av NS/V stopperen. Rødt kort og frispark fra 17 meter for Kollen. Venstre beinet til Lian stilles inn. En knallhardt frispark går rett frem og inn i motsatt hjørne. 0-2 til Kollen og Ronny’s 10 scoring denne sesongen. I andre omgang blir Kollen enige om å holde nullen, og skjerpe opp pasning/bevegelse offensivt. NS/V forsetter der de slapp i 1 omgang med å slå langt. Med et par untak der Kollen skaper noen farligheter, blant annet bommer Lian på ei straffe og Espen B er igjennom et par ganger, Stokka er alene med keeper osv er det ikke mye å skrive hjem om. En kjedelig andreomgang der Kollen styrte det meste og kontrollerte inn 3 nye poeng og lagets 6 seier på rad.

1 Stephan J 90  5 Fredrik A 90 40 Pål RK 90 4 Bjørn ES 45 41 Ronny L 60 2 36 Amund E 40 8 Kai G 90 24 Thomas WL 90 6 Fredrik V 45 69 Lars CS 90 1 19 Anders G 55 25 Espen B 40 1 3 Jens PF 45 11 Rolf N 55 13 Thomas Li 60 20 Thomas Lu 45 0 Jarle F 65