Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Møter Pelle i serieåpningen

Mandag braker det løs med serieåpning for Drammen FK borte mot Lillestrøm 2.lag i LSK-hallen kl.19.00. På motsatt banehalvdel stiller superspiss Amahl William Pellegrino for Lillestrøm. Mannen som står skrevet i DFK-historien med 35 mål på 32 kamper i tillegg til 10 assist og 8 beste spiller-noteringer. «Pelle» forlot oss i august 2011 til fordel for 1.divisjonsklubben Bærum etter å ha levert en fantastisk vårsesong der han trillet ballen i mål hele 28 ganger, men følelsene for klubben vil han alltid bære med seg. Pelle gleder seg til å møte gamle kjente, men kan ikke love å ta det rolig av den grunn. Han kan derimot love nye nettkjenninger for LSK uten store feiringer av respekt for gamleklubben som han fortsatt er glad i!

Pellegrino gav webredaksjonen følgende melding til våre lesere:
– Å møte Drammen FK som motspiller er virkelig ganske tøft, alle vet at jeg er glad i klubben for alt dem har gjort for meg! DFK er mer enn en vanlig fotballklubb, det er liksom en så sammensveiset god gjeng som stiller opp for hverandre, og som man fort blir veldig glad i. Så, tøft å møte gutta i kamp blir det, men når jeg scorer både en, to og tre gåller mandag, så kommer jeg ikke til å feire av respekt for gutta mine! Pelle har nemlig kun kjærlighet for denne klubben! Gleder meg til å se alle som dukker opp fra Drammen, vi ses!

Oppgjøret mellom LSK2 og DFK er det siste i 1.runde av seriespillet. De andre lagene spilte lørdag og søndag. Forhåndstipsene peker mot at opprykket til 1.divisjon skal utkjempes mellom Alta, Notodden, Raufoss og Moss, mens lagene som står i størst fare for å rykke ned til 3. divisjon er tippet å bli Sprint, DFK, Ørn og Lørenskog. Moss og Raufoss innfridde forventningene ved å vinne sine første kamper,  mens Notodden og Alta gjorde unna «seriefinalen» i første runde ved å spille uavgjort. I bunnen av tabellen ligger for øyeblikket Sprint, Nybergsund og Gjøvik etter å gått på noen stygge tap. Så skal det bli spennende å se om DFK klarer å stoppe Pellegrino og få en god start på sesongen.

DFK-trener Stian Ramsfjell forteller at spillerne er klare, og at det er god stemning i gruppa før møtet med 2.divisjon. – Vi har stor tro på oss selv før dette oppgjøret, men samtidig forventer vi å møte et godt LSK2-lag. Dette er tross alt vår første 2.divisjonskamp på lenge, så det er helt klart at vi er spente, forklarer Ramsfjell.

Troppen til møtet med Lillestrøm 2.lag:
Hermann, Hansi, Marius, Lian, Horgen, Molly, Diddy, Garmo, Hasi, Hellum, Warp, Kimo, Samuel, BH, Selvi, Knedal, Awat og Hereqi.

Del dette innlegget