Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Monica: -Takk fra den eneste jenta i den fantastiske gjengen

Tidenes oppmann, Monica Johansen, hedrer klubbens ressurspersoner! SAMHOLD, LEIF HELGE er de viktigste ordene for meg. Og for et sinnsykt samhold og en sinnsyk Leif Helge. Kommer aldri til å oppleve maken.

Men, vi skal overhodet ikke glemme, hvilken fantastisk jobb vi andre i støtteapparat, styret og ikke minst, he he… den til tider mesterliga gode og til tider galskapens spillergruppa vi har hatt å jobbe med. Vil slå fast med en gang, ikke alle har gjort seg like bemerket, men dere har alle gjort mitt liv, så uendelig mye rikere og bedre, ved at jeg har fått disse årene, med alle dere som kjenner meg. Kjempeglad i dere. TUSEN TAKK.


1992-Takk Johnny Solberg,Tom Roger Delsbekk, Øyvind Fjeld, for grunnlegging av klubben.
RONNY LIAN, VIDAR STENSRUD. Engler på himmelen.

Lagetbilde fra 2007 i Tyrkia

Kunne skrevet mange sider om flotte resultater og gale episoder, for det var det noen av hver uke. Men skal som andre dra frem mine sportslige høydepunkter, det er selvfølgelig, de hurtige opprykkene fra bunn til topp, ingen andre har klart det. Deretter kampen mot Godset, kan enda kjenne den stemningen, bruset og stoltheten jeg følte, gråt noen tårer da, de gutta som var på banen for oss den kampen…Mesterlig, og ikke minst alle de som fikk oss dit, til den dagen. Så kom det, som INGEN i Drammen trodde og unnet oss, vi VANT, opprykket til 2 div, trodde vi fikk hjertestopp hele gjengen, vet ikke om dere fikk det med dere, men vi hoppet rundt som gale apekatter, skrek så vi ikke hadde stemme igjen. FANTASTISK gutter, hele forbannede gjengen, er fortsatt så vanvittig stolt av alle dere.

Elskede Leif Helge

Nordahl Jr og Nordahl Sr

Så skal jeg selvfølgelig dra frem min elskede Leif Helge, jeg mener faktisk av hele mitt hjerte, at i fotballmiljøet, så er du den beste jeg vet om, hva du har ofret, hvor utrolig sterke følelser du har for fotballen, oss andre rundt deg og spillerene vi har hatt….det tror jeg det er mange som ikke forstår enda, men jeg vet….Takk, elsker deg. Åskollen og Dfk hadde aldri eksistert på samme måte i dag, hadde ikke du vært så lidenskapelig i ditt arbeid. (Og må dra med Jonas, for en fantastisk fyr og lik deg, følelsene dine lå utenpå kroppen din, når han var med, glemmer aldri når jeg sto bak dere og så dere sto helt likt med hele kroppen under kamp, det er for meg blitt et historisk bilde.)

Det beste team
Så teamet mitt….de beste og vil aldri glemme de, veldig glad i dere. Tror dere og vi alle fortjener mer enn hva fikk til tider, av noen spillerene ifht klaging, mye de ikke vet.
Finta den vakreste (fornøyd nå?) Du er også helt utrolig… for en eplekjekkas ifht useende og fotballferdigheter…finnes ikke makan. Tusen hjertlig takk for støtte, oppmuntring, gode samtaler, samarbeidet, utstyr verdig mesterliga spillere, og ikke minst ditt store hjerte også, for oss alle. Du har til tider slitt med kreften, men det hindret deg ikke å stille opp for oss alle. Bøyer meg i støvet.


Bjørn Tore…hvordan skal man forklare deg, har aldri møtt en person som deg verken før eller siden. Tusen takk for natta på Kollen før Godset kampen, he he, ikke helt edru, men oppe hele natta, det var vi…passet på og gjennomførte dagen etter med Bravur. Du er rett og slett sprøyte gal, på en positiv måte for oss, stiller opp uansett når og ang hva det måtte være er min erfaring. Kan ikke huske å ha hatt et kjedelig øyeblikk med deg, men samtidig fine alvorlige øyeblikk sammen også. Tusen takk for at du er deg selv.

Dugnadsgjengen har nattevakt på Kollen Road før Godset kom på besøk

Bjørn Reiersrud….Hva du har gjort i kulissene og synlig….Du er den i Åskollen systemet ever…som ikke har fått nok kredit for den vanvittige jobben du har lagt ned, for at vi skal få se video/bilder, lese ei ekslusiv nettside og ha minner. Samtidig er du såååå utrolig snill, grei og tilgjengelig for oss. Du fortjente IKKE den knyttneven, som du fikk midt i kebaben, foran nesen din i Manchester, pga en sleivete kommentar til en engelskmann, fra en av våre hissige spillere. Du er mesterlig..


Richard….Titten Tei, Solan Gundersen og alt på en gang. Slapp av nå gutta, være venner, hysj, hysj nå. Du var Richard den gode alltid. Du har også alltid stilt opp døgnet rundt for klubben, dere var knoll og tott. Du fortjener en ærbødigst stor takk du også, for du har virkelig vært der…til tider litt for mye…He he. Veldig glad i deg, takk for flott jobb.

Så en like hjertelig takk til de andre som har hatt «gjesteopptredener» disse årene. Nippi, deg savner jeg, du var en flott person. Jan W, en fotballfaglig dyktig fyr, som jeg hadde et godt forhold til. Sola, Farnes, Lie…tre bra fotballspillere, som også var en del av støtteapparatet en periode, dere er også..snille, men sprøyte gale, masse kule minner. Ellers, verken kan jeg eller vil jeg, gå nærmere inn på de humørfylte, gale sosiale sammenkomstene vi har hatt i alle mulige former. Sier bare.. what happens in Vegas, stays in Vegas, til min død. Kan nevne kjapt morsomme personer og sinnsyke episoder, Stephan Jacobsson, helikopteret Stabæk, Stensrud/Guddal, «Who let the dogs out» i Manchester, alle våre store gamle kjemper av noen fotballspillere, anført av Næslund i blå silkeskjorte med broiler på slep, Rom&Cola, Lie/Stabæk i badekaret med vanngæver, Flåtene og fuglekvitteret osv osv.
Her er mitt tidenes lag, lagt til grunn for årene 2000-2009.
Spiss:
Lars-Chr Stokka. Toppscorer,engasjert,lynrask, rå vinnervilje.
Midtbane:
Petter Kalmo. Herlig type, utrettelig jobbing, lojalitet på høyt plan.
Thomas Backe. Fineste menneske jeg vet om, beste fotballspiller.
Jørgen Flåtene. Sykt god spiller, smart, sprudlende, snill.
Fredrik Volden. For et blikk og en kropp. Rolig og trygg.
Cato Lauritsen. Steinhard. Snill. Gikk i krigen for oss. Skremte alle.
Forsvar:
Marius Backe: Stålkontroll. Trygghet. Vakkert menneske.
Mats Frøshaug. Et rått menneske. Nonchalant. Bauta. Selvsikker.
Farra Nemati. Gogutten, usedvanlig omsorgsfull. Utrolig opprydding bak.
Ronny Lian. Hva du var..du ante ikke.Beste venstrebeinet ever,beste gutt.
Keeper:
Stian Brekke. Flott mann, flott personlighet, flott keeper. Miss you.

Slet faktisk ikke mye med plassene, jeg valgte med hjerte og hode kombinert, rett for meg. MEN…mange navn og mange episoder jeg kunne skrevet om, men nevner også viktige personer for meg i klubben på hver sin måte, gjennom årene. Pål Remi gutten min. Riise, Håkonsen, Roffe, Waal, Marcus, Steff, Stabekk,Amund, Terje L,Tenmann,Idal, Dragseth, Amahl,Gæsha, Askjem,Guddal,Teie,Rune H, Morten N, Lunda, Karan og Gresco.
Håper jeg har vært til hjelp, støtte og nytte for noen….Vil alltid bære dere med meg og takk for fantastiske år. Kan alle sende sms til Leifen jevnlig, jobb mindre, pass på hjertet, jobb mindre, pass på hjertet, jobb m…..
Takk fra eneste jenta i gjengen, Monica.
(Tidenes oppmann….fordi det aldri var noen andre, he he.)

Del dette innlegget