Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Modum – DFK 3 – 2 (0-2)

Lag: Herman Lian Hellum Kim warp garmo Hasi Kalmo awat behajdin Molly, innbytte: Sindre, Didrik
Mål: Awat Peyghambernejad, Thorleif Molvær
Assist: Behadjdin Celina

BB: Awat, Kim og Warp

Hovedtrener Stian Ramsfjell var en skuffet mann etter å ha tapt 3-2 borte mot Modum. – Matchen begynner litt rotete fra vår side, det er stor forskjell fra en småhumpete Åmot Stadion til stuegulvet på Marienlyst. Det merkes i pasningsspillet de første 15 minuttene. Vi roter det litt til for oss selv et par ganger uten av Modum får skapt noen store farligheter. Så begynner det å sette seg, vi rulle opp et par farligheter der Molly er nærmest etter en frekk vending.

1-0 er fin, vi vender vakkert spillet, Molly får en god mulighet som Modumkeeper redder før ballen etterhvert havner for Awat, som snurrer rundt med en modumspiller før han banker kula via tverrligger og inn. Kort tid etter kontrer vi pent, der Behajdin til slutt trer nydelig gjennom Molly som sikkert setter 2-0. Vi rir av de siste 5 med modumpress og går happy til pause med 2-0.

I pausen blir vi enige om å gå ut for å gjenskape de siste 30 av 1. for så å reise hjem med 3p i sekken. Slik skulle de ikke gå. 2-0 er en farlig ledelse sier de, jeg har aldri skjønt det. Jeg vil mye heller lede 2-0 enn 1-0?? Men vi skulle få erfare 2-0s lumskheter denne dagen. Riktignok begynner vi bra, setter opp et par pene angrep og har 4-5 STORE muligheter til å sette 3-0 og spikern i kista. Dessverre ender de utenfor eller på en god Modumkeeper. Istedet får Modum 2-1 og et nytt håp, da ballen spretter deres vei på 2-2 og 3-2 er smellen komplett.

All honnør til Modum for god moral, pepper til oss for å ha rotet det vekk. Møkk! Vi er skuffa. Vi skal slå tilbake, allerede på lørdag! Vi SKAL toppe til ferien!

Del dette innlegget