MIF skambanket ÅFK på Kollen Road

ÅFK – M IF 0 – 11 ( 0 – 6 )

Stian Brekke 90 Kai Guddal 45 Bjørn E Stabæk 45 Mads Frøshaug 90 Ronny Lian 90 Øyvin Syvertsen 90 Amund Evensen 70 Thomas Backe 90 Petter Kalmo 90 Fredrik Volden 90 Morten Idal 90 Jørgen Holm 45 Pål R Kornerud 45 Thomas S Larsen 20

Åskollen fikk en rett på trynet i høstsesongens første kamp mot topplaget Mjøndalen. Tilskuerne kunne knapt tro sine egne øyne da MIF gikk opp i en 3 – 0- ledelse allerede etter 10 minutters spill. Kampen fortsatte med enveiskjøring mot Kollens mål og til pause hadde MIF puttet på med tre nye nettkjenninger. Kollen holdt stillingen en periode i 2. omgang, men etter en stund rant målene inn igjen. Kampen endte til slutt med et tap på 0 – 11 på en mørk dag for Kollengutta.