Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

MIF – DFK 1 -1

Trener Lars Gunnar Martinsen har skrevet dagens kampreferat og forteller at TT var ekstremt tente og spente til denne kampen mot et MIF2-lag som ennå ikke har tapt i avdelingen. Manager Rams var på grensa til overtent, og Rams senior ønsket samme rusen som han hadde mot Godset i cupen. Der Finter var som alltid rolig og avbalansert med stålhardt blikk.

Gameplan var klar, og gutta så gira ut på oppvarming.

Vi begynner best, og er tilstede i dueller i en tett og jevn åpning. Sentrallinja står frem, og Hellum / Murer`n taper knapt en duell. Vi har et lite overtak i starten av kampen og tvinger frem et par hjørnespark.
Etterhvert inviterer vi MIF inn i kampen med for enkle ballmist. Er ved spesielt 1 anledning heldig at vi ikke blir straffet. Her må vi ta lærdom, og bli gode på kommunikasjon i slike kamper hvor det koker nesten uavbrutt. Alltid vanskelig å finne riktig balltempo etter ballerobring ( lese klima ) Her er kommunikasjon et veldig godt verktøy.

Førsteomgang bærer preg av mye duellspill, høyt tempo og få sjanser til begge lag. Vi ser definitivt best ut de gangen vi klarer å holde ballen langs bakken, ofte med få touch og kjappe kombinasjoner / trekantspill. Ved 1 anledning kommer vi til en brukbar avslutning ved Benny fra ca 20 meter. Videre er vi gode når vi utfordrer deres høyreback ved Awat. Vi ønsket før kampen å utnytte rommet bak deres backer spesielt, og vi kommer til en stor sjanse ved Awat etter nettopp dette. Kanonreding av MIF`s sisteskanse. Vi var til dels gode til å søke dette rommet, og det gav oss flere gode klimaer utover i kampen. Kudos til flere enkeltspillere som har fokus på forberedende økter og viser det i kamp! TT savnet dog enda tydeligere breddeholder på vår høyre kant til tider, men det skal sies at MIF på langt nær var like ekstreme offensivt med sine backer som de fremstod sist mot Asker 2.

I 2.omgang begynner MIF klart best, og vi henger ikke med i starten av omgangen. MIF kommer ut i et vanvittig tempo, og vinner i tillegg flere nøkkeldueller slik at de får et trykk på oss. Det summeres i et frispark som gir 1-0 til MIF etter slett markeringsjobb av oss. Kjedelig å slippe inn mål, men spesielt kjedelig å slippe inn på dødball som vi vet MIF er gode på og som de scoret 3 av sine 4 mål på mot Asker. Kort tid etter får MIF tidligere DFK-spiller Ola Narnor utvist etter en takling på Backe sentralt i banen. Det blir vendepunktet i kampen og vi tar fullstendig over possession i denne fasen. Naturlig nok legger MIF seg betydelig lavere i banen i 4-4-1. Vi utlikner etter et klassegjennomspill av dagens kaptein T.Backe til Awat Cinho Peyghambernejad som runder keeper og setter ballen kontant i mål. 1-1. 25 A leverer! Vi fortsetter å trykke på, og kommer til flere «nesten» avslutninger, og en større mulighet ved barteland`s store sønn Lian som bekler rollen som vingback de siste 15 minuttene av kampen. Lian drar rolig av sin oppasser, men treffer dessverre en MIF spiller og til hjørnespark.

Kampen ender til slutt 1-1 med blandede følelser både hos TT og gutta.

BB: T.Backe, Hellum, Garmo.

PST! Odd 3 overtok tabelledelsen med sin 4.strake seier da de overvant Kjapp borte 1-3. DFK holder stand på delt 5.plass med 7 poeng.

Del dette innlegget