MIF – ÅFK 2-0 ( 0 – 0 )

Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 Jørgen Holm 90 Bjørn E Stabæk 90 Ronny Lian 90 Øyvind Syvertsen 70 Fredrik Volden 90 Mads Frøshaug 90 Thomas Backe 90 Jørgen Flåtene 30 Lars C Stokka 90 Petter Kalmo 60 Amund Evensen 20

I kampen mellom MIF og ÅFK sto det 0-0 til pause etter en omgang med mye dramatikk. MIF åpnet best med sterkt press på Kollen, men de gule klarte å holde nullen bl.a. ved hjelp av noen strålende keeperredninger av Stian B. Etterhvert klarte ÅFK å komme seg høyere opp på banen. I 2 omg. fortsatte MIF det store presset og gikk opp i ledelsen på et straffespark. De økte også ledelsen ytterligere så sluttresultatet endte med 2 – 0. Jørgen F brakk dessverre foten og vil bli borte fra fotball en stund.