Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

MIF 2 – ÅFK 2-3 (1-2)

@ Stephan J – Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Thomas L – Kai G (70 min Rolf N), Terje L , Rune H, Richard H, Cato L – Lars CS

Mål, min, type, målscorer, assist
0-1, 04 min, I, Cato L (Kai G)
1-1, 24 min, S
1-2, 45 min, D, Rune H (Cato L)
2-2, 60 min, I
2-3, 84 min, G, Lars CS

Kort: Thomas L, Terje L, Jens PF

BB: Fredrik A, Thomas L, Lars CS

# Dette ble en jevn match på MIF anlegget i dag. Der det var to lag som begge ville vinne. Kollen startet best og det gikk ikke mer enn 4 min før Cato headet kula i nettmaskene. En flott scoring som var tatt rett ut av Kollens lærebok, etter flotte prestasjoner av Larsen og Guddis. Midtveis i første omgang kom MIF mer med, og på en flott overgang fyrer de løs fra 30 m. nede i venstre hjørne for 

keeper. I denne perioden eide MIF ballen og overspilte Kollen med flotte kombinasjoner i mellomrom. Kollen kom etterhvert til hektene Stokka snapper opp en tverrsoverpasning og fosser frem før han fra 14 m klinker ballen i kassa til ellevill jubel i Kollen leiren.
 og fikk justert presset sitt. Dette endte med at sjansen kom igjen og Stokka vil nok sove dårlig i natt etter å ha bommet på 3 klare 100 % sjanser. Rett før pause får Kollen uttelling. Kai legger inn i feltet, Cato blir revet ned. Straffe. Rune H. Bang i kassa. 1-2. Pause.
Kollen bestemte seg for å legge seg lavere i andreomgang. Dette funket i 20 min, men så kom det en ‘dårlig’ avklaring og dermed stod det 2-2. Halvveis ut i andre omgang la Kollen om igjen og flyttet opp presset sitt. Utslaget kom i flere klare målsjanser. Uten at det ble uttelling før 5 min før slutt, da Stokka snapper opp en tverrsoverpasning og fosser frem før han fra 14 m klinker ballen i kassa til ellevill jubel i Kollen leiren

Del dette innlegget