Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

MERCANTILE 2 – ÅFK 1 – 4 (1 – 2)

HERLIG GUTTA, ÅSKOLLENS FØRSTE 3 POENGER I 3 DIVISJON Kampen startet med at lagene følte litt på hverandre men med et lite initiativ til borte laget. Åskollen scoret på sin andre sjanse i kampen ved banens beste Thomas Backe. Han ble spilt opp i mellomrom av Fredrik Volden, tok deretter med seg ballen før han skjøt ett kanon skudd uttakbart for keeper nede i venstre hjørne. Gleden skulle ikke vare lenge, 3 minutter senere reduserte Mercantile. Etter dette målet var det Mercantile som hadde ballen mest men det var Kollen som skapte sjansene. I det 39 minutt var Morten Idal sin tur til å score får Kollen, han ble spilt igjennom på hjørne av 16 meteren og satt deretter ballen flott i mål. Sjanse statistikk 6-2 til Åskollen etter 1.omg. Denne omgangen startet med at Mercantile presset Kollen de først 15 minuttene. Kampen jevnet seg deretter litt ut og i det 64 minuttet scoret Kollen igjen. Denne gang var Sverre Skarra som spilte Backe fri innenfor Mercantile sin 16 meter, og han scoret sikkert ved å plassere ballen ved siden av keeperen. 4-1 kom da Idal ble felt og Lian ekspederte straffen sikkert i mål. Kampen endte 1-4 til Kollen og årsbeste!

Stian Brekke 90 Ronny Lian 90 1 Fredrik Askjem 90 Bjørn E Stabæk 90 B Kai Guddal 90 Lars C Stokka 90 Thomas Backe 75 2 1 B Fredrik Volden 90 1 Amund Evensen 85 Morten Idal 90 1 1 B Sverre Skarra 70 1 Anders Grøterud 20 Espen Børsum 5 Thomas Kofoed 15