Maxbo Cup

Puljespill:

ÅFK II: Bjørn Tore Nordahl, Rolf Næslund, Kai Guddal, Bjørn Even Stabæk (K), Jens Petter Farnes, Thomas Lie, Kjell Arne Holstad, Henning Riise

ÅFK II – Vivestad                                    10-0

Mål: Bjørn E S (Henning R), Thomas L, Bjørn E S (Henning R), Jens PF, Bjørn ES (Jens PF), Kai G (Rolf N), Rolf N (Kjell AH), Henning R (Bjørn ES), Kai G (Rolf N), Jens PF (Rolf N)

Vivestad var et jæv…. dårlig lag, men en del lekkerbisker av noen mål serverte ÅFK II, de 8 tilskuerne, som svarte med applaus. Vivestad’s keeper på stod etter kampen at han hadde hatt ca. 400 skudd på seg, med kun 10 baklengsmål gir jo

dette nesten verdensrekord på redningsprosenten til en keeper. Verdt å legge merke til her hvor godt forsvars spillerne klarte seg, Farnes headet faktisk ballen i mål (i det han lukket øynene), Lie’rn sin soloscoring (dro av 11 eller 12 mann) og defensivt stødige Holstad

ÅFK II – ARNADAL                                  3-1

Mål: Rolf N (Kai G), Rolf N (Kai G), Kai

Etter første kampen var “krangle” duoen Næslund og Guddal klare for å vise seg frem, etter at partnerskapet til Stabæk og Riise hadde slått ut i full blomst i den første kampen. De stod for alle tre scoringene. Mot Slutten fikk Arnadal et trøstemål, da den omtenk-somme keeper Nordahl forærte dem en scoring.

Tjøme I – ÅFK II                                      3-1

Mål: Bjørn ES (Henning R)

Tjøme tok raskt ledelsen 2-0 før ÅFK gutta skjønte at de ikke satt hjemme i sofaen og tok en pils, Stabæk reduserte på pasning fra Henning Del Piero. ÅFK kom nå på hugget Lie’rn ble tatt stygt (Sandwich) inne i

straffefeltet. Kaptein Stabæk ventet på at keeperen skulle velge en side, før han skjøt midt i mål. Men på håndball mål er det ingen steder å slenge seg, då ballen traff midt på keeper. Åskollen presset på, og dette ga rom  for Arnadla som fastsatte sluttresultatet til 3-1.

Sirius – ÅFK II                                        4-2

Mål: (husker ikke hvem målscorerene var!!)

Bør ikke si mer enn at Sirius var klart det beste laget.

For ÅFK II var det ikke mye som stemte .

ÅFK I: Stephan Jakcbsson (K), Lars Kristian Johnsen, Bjørn Reiersrud, Leif Helge Nordahl, Dag Grøtterud, Imran Mughal, Kai Guddal, Andreas Lundstad

Tjøme II – ÅFK I                                      2-1

Mål: Leif HN (Imran M)

En bra kamp av gutta, og etter utligningen til radarparet Nordahl/Mughal hadde laget flere store sjanser uten å score. Gutta i front med Imran GOALSCORER,  Kai RUNNER, Lars Kristian Header og Bjørn VETERAN hadde alle store sjanser, men største sjansen av alle hadde SKRIKA Nordahl da han fra 4 meter bommet på åpent mål UFF. 3 minutter før slutt får Tjøme II et frispark som tas kjapt, keeper “Stephan oppgitt over dommerne” ser ikke utgangen av skuddet som triller inn i lengste stolpe.

ÅFK I – Marienlyst                                  2-1

Mål: Imran M (Leif HN), Leif  HN (Imran M)

En artig kamp der flere fikk vist seg frem, og et heltent Marienlyst lag fikk som vanlig smekk på

fingerene av sin gamle spiller Imran M. Hele ladet stod på og jobbet og slet, og det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Glassverket – ÅFK I                                               2-0

Dette var toppkampen i turneringen og Kolle II la seg litt defensivt ut, men etter femten minutter måte gutta gi tapt etter et hardt press. ÅFK II Skapte ikke mange sjanser men noen av den var farlige. Kampen viste at Gammer’ n Andreas ikke ennå har glemt gamle kunster og at fjor årets nykommer Dag  går mot en sterk sesong. Glassverket kunne scoret et par mål til, men dagens kaptein Stephan storspilte og holdt ÅFK II inne i kampen.

Hof – ÅFK I                                              1-2

Mål Imran M (Andreas L), Kai G (Imran M)

ÅFK I måtte vinne for å gå videre, og i kampen mot Hof tok gutta ut akkurat det som behøvdes, på stillingen 2-1 og 5 minutter igjen å spille fikk dagens råtass Mughal rødtkort. Gutta måtte nå spille 3 minutter med en mann mindre. Andreas, Dag, Bjørn og Stephan gjorde en kjempe jobb og holdt ut disse viktige 3 minuttene. Mot slutten kontrollerte ÅFK I kampen hjem.

Søndag kvartfinaler:

ÅFK II – Hof            2-2 (3-2 på Golden Goal)

Mål: Henning R (Bjørn ES), Henning R, Thomas L

Coach Nordahl hadde ikke ventet seg noen særlig motstand av Hof, men de hadde skjerpet seg ifra lørdagen. ÅFK II gikk ut for å la Hof styre kampen, mens vi skulle kontre dem i senk, dette fungerte OK, men ved en corner for ÅFK II glemte gutta markeringene sine og vips ledet Hof 1-0. Hof kontret ikke lenge etterpå igjen og øket ledelsen til 2-0. Det

var fortsatt god tid igjen og gutta kjempet som besatte, og fikk utteling gjennom en scoring av Lier’n. HELMAKS

ÅFK I – Sirius                                         0-2

ÅFK I hadde fått med seg et par forsterkninger ifra lørdag, både Helge og Cato var spillesugene. De fikk begge vist seg frem tidlig, og nærmest var Cato i starten av kampen med flere tunge og farlige skudd som Sirius keeper hadde problemer med å holde utenfor nettmaskene bak

seg. Etter hvert som kampen ble eldre presset Sirius på og skapte flere sjanser, men en god Stephan J holdt ÅFK inne i kampen. Dette holdt ikke, for Sirius scoret 2 mål og vant fortjent. Men all ære til gutta de gjorde en kjempe innsats, en innsats som ÅFK II skulle ha lært av.

Semifinale:

Tjøme I – ÅFK II               3-3 (4-3 på Golden Goal)

Mål: Henning Riise 2, Rolf Næslund

Kommentar: Semifinalen ble en jevn match, Kolen gutta klarte ikke [ tette igjen bakover og slapp Tjøme lett til i enkelte situasjoner. Noe som resulterte i 3 scoringer. Kampen store spiller ble gamle Riise, han hadde to flotte scoringer. Kampen endte 3/3

og Golden Goal. De gikk ikke mer3 min. før Tjøme hadde avgjort det til sin fordel.