Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Lommdalen – DFK 2 – 4 (1-2)

Mål: Behajdin (2), Awat, Warp
Assist: Celina (2), Garmo, Hasi
BB: Behajdin, Garmo og Hellum

Så var det Lommedalen sin tur. Laget som har jaget oss i hele år. Toppoppgjør på lite ærverdige Lommedalen kunstgress, et dekke som gjør at skinka kryper av frykt for hva som venter i første sklitakling. #Hardt. Lommedalen hadde mer enn noe annet lyst til å sette oss på plass, og spilte deretter. Svære maskiner på topp vant lange oppspill, mens de kriget til seg 2.baller. Vi han rett og slett ikke med innledingsvis, og det var lite å si på at de går opp i 1-0 tidlig. Men som så mange ganger før viser vi at vi har ett gir å sette inn, uansett hvem vi møter. Behajdin, for dagen SPISS mottar kula og måker den der det alltid er ledig, i krysset. Deilig! Det skulle ikke gå mange minuttene før vi igjen varter opp med det som har kjennetegnet oss i så mange kamper denne sesongen, ja du tenker riktig, lærebokfotball. Klikk-klakk, ballen ender hos Awat, og har gjør det han har gjort så mange ganger før i år, han scorer. Det er snudd, DFK-benken eksploderer. Lommedalen sliter med å riste av seg sjokket og vi tar oss godt av forsøkene på å bombe oss i senk med laaaaaange baller. I stedet er det Thomas «Cafu» Lian som får en kjempesjanse til å sette 3-1, men Dalens keeper tar seg av den. Pause, 2-1 til oss. Med unntak av et par midtbanespillere som hadde antydninger til «whiplash» etter å ha måttet se opp store deler av omgangen var gutta kruttklare til å knuse til også i 2. omgang.

Det tar ikke lange tiden før vi gjør nettopp det. Igjen er det Celina som viser at han langt mer enn å spille back, BANG sa det. 3-1!!! Lommedalen reduserer til 3-2, og det blir igjen spenning i matchen. Allikevel føler vi oss relativt trygge, og blir ikke truet nevneverdig. Kampen drepes ti minutter før slutt da «Svelvikekspressen» igjen er ustoppelig og Warp måker inn 4-2 etter assist fra Behajdin. Som seg hør og bør blir det litt temperatur med påfølgende dårlig stemning både mellom lagene og på tribunen. Finta leverer i kjent stil og henviser et par overtente Lommedalen-fans til nærmeste Boots-apotek for kjøp av nakkekrage slik at de overlever resten av sesongen med lange baller. For en type… Vi gjør langt fra vår beste kamp for sesongen, men resultatet er allikevel kanonsterkt! Seier borte mot et lag som har sett meget solide ut denne sesongen.

Men denne kampen er allerede historie, og vi retter øynene mot MIF 2 som kommer på besøk til «Festung Marienlyst» om en drøy uke!

Del dette innlegget