Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Legger all sympati til side

DFK-trener Stian Ramsfjell jublet da kampoppsettet til 1.runde i NM ble lagt ut og det var klart at Strømsgodset ble motstander.- Fantastisk gøy! Dette var jo det vi drømte om, forteller Ramsfjell ivrig. – Vi gleder oss til utfordringen, og ikke minst til å se hvordan vi står mot toppnivå. Vi skal legge all sympati vi har for Godset til side akkurat den torsdagen, og gjøre alt vi kan for at de går på samme smell som i fjor. En sinnsyk vitamininnsprøytning for oss som vi skal dra med oss i treningsarbeid, og ikke minst når serien begynner.

Til Drammens Tidende røpte Ramsfjell at han var veldig nervøs før kampoppsettet ble offentliggjort. – Skrekken er å bli satt opp mot et uinteressant, halvgodt lag  fra 1. divisjon som vi uansett vil tape for. Nå blir det både interesse rundt kampen, og nå blir kanskje både publikum på tribunen og  litt penger i kassen, sa Ramsfjell til lokalavisen.

Kampen går torsdag 24.april kl. 18.00 på Marienlyst.

Webredaksjonen kommer tilbake med flere nyheter om kampen i dagene som følger.


Drammen FK har tidligere møtt Strømsgodset i 1.runde i NM. I 2007, den gangen klubben het Åskollen FK, gjestet Godset med Dag Eilev Fagermo som trener. Åskollen imponerte ved å gi Tippeligalaget god motstand ute på Åskollens gressbane foran 2000 tilskuere, men måtte til slutt gi tapt med resultatet 2-6. 

ÅFK – Godset del 1

ÅFK – Godset del 2

ÅFK – Godset del 3

ÅFK – Godset del 4

Del dette innlegget