Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Larvik Turn – DFK 3 – 2

Drammen hadde som målsetting denne sesongen å gjøre det bedre enn i fjor. Da endte laget på 5.plass i sin avdeling med 32 poeng. Lenge så det ut som Stian Ramsfjell og Øystein Bråthens menn skulle nå målet. En god vårsesong gjorde at Drammenserne hadde kontakt med teten, og lå helt oppe på 3.plass. Men en påfølgende høstsesong preget av skader og endringer i stallen førte til utfordringer med å holde trykket oppe. Høstsesongen ble svært ustabil, og det varierte fra kalasseier 10-1 over Notodden2 til stortap 8-3 over Odd3. Avdelingen DFK har spilt i år har vært veldig jevn, og alle har kunnet slå alle. Før siste serierunde kjempet DFK om 4.plassen, men siden Tollnes og Urædd spilte uavgjort og endte opp med 39 og 38 poeng, måtte DFK ha vunnet kampen mot Larvik. Dermed ble det til slutt 6.plass med 36 poeng. Flere poeng enn i fjor, men et hakk lavere på tabellen. Men 11 seire, 4 uavgjort, 11 tap og og en positiv målscore på 11 mål (77-66) har den unge trenerduoen tross alt levert varene i sin debutsesong. 

Slik kommenterte trener Stian Ramsfjell tapet mot Larvik Turn i siste seriekamp:

Spenningen var stor mot sterke Larvik Turn. DFK stilte uten hele 8 vante spillere grunnet skader, suspensjoner, jobb og sykdom. Dette banet vei for at hele 4 jr. spillere fikk sin debut. Ole-Anders D.Wendelborg og Ali A. Hussain fra start!

DFK lå godt organisert og slapp Larvik T lite til. Hjemmelaget gikk opp i 1-0 da vi gir fra oss ballen for lett i midtleddet. Etter scoringen fortsetter vi å ligger strukturert, og nekter Larvik rom. Posistivt fra denne perioden er det at vi var farlige på enkelte kontringer. Et flott angrep endte med nettkjenning da debutant Ole A slår inn, molly vinner andreball og ballen havnet hos Didrik som setter kula sikkert i mål.

Tidlig i 2. pirker Larvik inn 2-1, men DFK svarer nok en gang da ringreven Knutsen peiker inn 2-2 på en retur. Dessverre setter LT inn en dødball rett før slutt og DFK får tvilsomt annullert en goal på overtid.

Alt i alt en positivt match med spillere som Garmo, Backebros og Sims ute for å nevne noen. Moro å se at jr-gutta tar vare på muligheten å bidrar godt i en jevn match mot en av topplagene i avdelingen! Dette lover godt for fremtiden.

BB: Ali,Lian og Didirik

Del dette innlegget