Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

KRØDSHERAD – ÅFK 1-7 (1-3)

@ Stephan J – Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Henning R – Kai G, Terje L , Rune H (65 min Kristian T), Richard H, Cato L (75 min Marius H) – Lars CS

Mål, min, type, målscorer, assist
0-1, 8 min. D, Rune H (Cato L)
1-1, 15 min, G
1-2, 40 min, D, Cato L (Rune H)
1-3, 45 min, D, Cato L (Rune H)
1-4, 57 min, I, Lars CS (Kai G)
1-5, 59 min, I, Terje L (Lars CS)
1-6, 87 min, G, Lars CS (Marius H)
1-7, 89 min, D, Kristian T (Terje L)

Kort: Kristian T

BB: Terje L, Cato L Henning R

# Kampen på Noresund stadion ble mer spennende enn resultatet sier. Riktignok misset Kollen 9 klare målsjanser, men treffprosent ble høy allikevel. Krødsherad hang godt med de første 45 min, uten å skape mer enn ett par store målsjanser. ÅFK scoret igjen først etter en dødball fra Cato som Rune stusset i nettaket. Etter denne tidlige goalen forsatte ÅFK presset og Terje L bommet på åpent mål etter et flott innlegg fra Cato. Så skjedde det som dessverre ikke SKAL skje. Keeper Past Joe surrer med ballen på et tilbakespill og en Krødsherad spissen snapper ballen fra han og setter den i åpent mål. Dette ga Kollen en liten nedtur, men gutta stod på og i løpet av omgangens 5 siste minutter nettet de to ganger. Pause resultatet var 1-3.
Andre omgang ble aldri spennende. Krødsheradspillerene var slitne og Kollen kjørte over dem og det var kun spørsmål om hvor stor seieren ble. Kollen nettet 5 ganger til løpet av denne omgangen og kruset 3 nye poeng hjem til Kollen Rad. Dessverre klarte ikke Kollen å få spillestilen til å sitte 100 %. Og i andre omgang ble det slått mye langt. Så det er helt klart Kollen har mye igjen før de kan være fornøyde

Del dette innlegget