Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Krødherad – ÅFK 3-3 (2-0)

@ Stephan J, Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Henning R, Jarle Nilsen (45:Lars CS) , Terje L, Rune H (45: Jarle F), Kai G, Cato L (88: Richard H), Rolf N

Gulekort: Rune H, Terje L Mål: 1-0, 7 min, G 2-0, 42 min, G 2-1, 49 min, Selvmål, Cato L, D 2-2, 57 min, Kai G, Rolf N, D 3-2, 69 min, D 3-3, 80 min, Rolf N, Lars CS, I BB: Terje L, Lars CS, Rolf N # Kollen åpner best, men Krøds skaper noen farlige sjanser etter oppspill. Kollen får ikke presset til å sitte, men kommer på noen farlige overganger uten å score. Så fomler stopper BP bort ballen som Krøds spissene utnytter. Kjempetabbe !!! 3 min før pause misser samme mann en heading, og Krøds scorer igjen. I pausen gjør kollen noen endringer, og gutta blir strammet opp. Reduseringen kom etter en heading fra Cato som en krødsspiller stusser videre inn i goalen. 8 min senere blir Næslund tatt ned ureglementert innefor 16 m, og en sikker Guddis netter fra 11m. merket. Kollen forsetter presset anført av en meget opplagt Lars Chr. Stokka, og skaper mange 100 % sjanser, men marginene var ikke på vår side. Krøds får midtveis i 2 omg. en dødball hvor Kollen misser markeringen på bakre og 3-2 ledelse!!!. Igjen kommer Kollen tilbake, denne gangen etter et flott forarbeid av Lars Chr som serverer ballen på sølvfat ti lRolf og 3- 3 er et faktum. Minuttet før slutt får Krøds en kjempemulighet alene med Stephan, men han redder mesterlig. Kollen vant sjanse statistikken 6-15 og burde ha vunnet.

Del dette innlegget