Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Konnerud IL vant første Kollen Cup

Det ble en artig turnering i MIF hallen idag, der hele 120 spillere deltok. Alle spillerene var meget godt fornøyd med å komme inn på herlig underlag i disse vintertider og sprudlet i spillet der etter. Dagens beste lag ble Konnerud som vant alle sine kamper og virker godt rustet for 4 div og mot opprykk til 3 div igjen. Finale motstander Drafn hadde ikke mye å stille opp med, men manglet ett par sentrale spillere som Laffen Langeland og Vegar Rød. Konnerud vant klart 5-2.

Turneringens toppscorer Chritian Bjølseth satte inn hele 7 scoringer og turneringens beste spiller ble Hindrik Pallson fra Drafn som vartet opp med drivende gode angrep, som ble belønnet med flere mål, i tillegg til en oppofrende innsats i eget forsvar.

FRA ÅFK 2:

TØFF MATCHING FOR ÅFK 2Det begynte med tap 5-0 for Birkebeineren og fortsatte med tap 7-2 for Konnerud. Disse kampene bar preg av mange personlige feil og Kollen ble liggende bakpå. Foran kampen mot Hokksund ble det foretatt noen taktiske bytter for å tette igjen i forsvaret, noe som førte til at midtbanen for første gang kom i sving. Til tross for tap 5-2 for Hokksund var det spillemessig et stort skritt i riktig retning. Spillere som Theie, R.Hansen og Patrick Waal tok ansvar og hevet laget. De to andre jr.spillerne; Stian Borgersen og Gøran Nygaard beviste også at de om ikke lenge vil kunne hevde seg kraftig på seniornivå.
Med en positiv innstilling etter forrige kamp gikk Åskollen2 på banen i plasserinsspillet for å vinne. Motstander Nordre Sande var mer på Åskollen2s nivå i spill og tempo og det ble en meget jevn kamp som Kollen til slutt vant 4-3 etter en god laginnsats. Dermed endte laget på 7. plass i turneringen noe man ikke skal være missfornøyd med når man tar motstanderne i betraktning. Best på Åskollen2 i denne turneringen var R.Hansen og junior Patrick Waal.

SLUTTSPILL:
7-8 plassen:
Nordre Sande – Åskollen 2 3-4
NS: Gregersen (3), Ali Mohamed
ÅFK 2: R.Hansen (2), G. Nygård
5-6 plassen
Birkebeineren 2 – Åskollen 1 3-4
IBK 2: Quang Bul
ÅFK: Næslund (2)
3-4 plassen
Hokksund – Nybyen 3-1
HFK: Halvorsen (2), Eriksen
NFK: Oldebraaten
1-2 plassen
Konnerud-Drafn 5-2
Mjøndalshallen, 50 tilskuere
1-0 Tom Erik Benjaminsen (4), 1-1 Henrik Palsson (5), 2-1 Christian Bjølseth (7), 3-1 Fredrik Boye Hansen (8), 3-2 Henrik Palsson (13), 4-2 Pierre Krantz (15), 5-2 Christian Bjølseth (20)
Dommer: Jarle Finnestrand, Åskollen
Rødt kort: Azimullah Rana, Drafn:

Turneringens beste spiller: Hindrik Pallson (Drafn SBK)
Toppscorer i turneringen: 
Christian Bjølseth (KIL) 7 mål

Del dette innlegget