Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Konnerud IL – Åskollen FK 2-10 (1-6)

@ Hans Erik Jacobsen – Even Kongsjorden (Nicolai Njie), Adnan Zariah, Erjok AgutoKnut Skjelsbek (Jakob Throndsen) – Jonas Nordahl, Huseyin Engin, Talha Satici (Stefan Rukke Gatby) – Khalid Akbari (Trym Amundsen), Eivind Taang Larsen (Nichlas AndreassenSabir Akbari (Damian Matulis) 0 – 1, 4 min, Sabir Akbari (Eivind Taang Larsen)
0 – 2, 9 min Eivind Taang Larsen (Sabir Akbari)
0 – 3, 15 min, Sabir Akbari, (?)
0 – 4, 23 min, Huseyin Engin (Sabir Akbari)
0 – 5, 29 min Khalid Akbari (Sabir Akbari)1 – 5, 42 min KIL1 – 6, 39 min, Sabir Akbari (Huseyin Engin)
1 – 7, 64 min, Damian Matulis (Jonas Nordahl)1 – 8, 71 min, Damian Matulis (Trym Amundsen)
1 – 9, 78 min, Huseyin Engin (Talha Satici)
1 – 10, 85 min, Huseyin Engin (Jonas Nordahl)
2 – 10, 89 min, KILÅFK gutta fortsetter å imponere denne høsten med nok en seier. Gutta har ikke tapt eller avgitt poeng siden før ferien. Seiersrekke fortsatte i går på høylandet mot KIL.Det ble ganske fort klart at KIL ville slite, da gutta tok opp spillet fra de siste kampene. Gode valg som 1.angriper med frispilling bakfra, indreløpere som søker mellomrom med vinkel og avstand, og et toppledd som strekker etterfulgt av offensive backer.Kampreferatet denne gangen summeres av hva KIL spillende trener sa etter kampen;«Dere er fryktelige gode, helt umulig å holde styr på dere med så mange samtidige bevegelser og spill på 2 bevegelsen»Bedre kan det ikke sies. Gutta, alle gutta, både som starter og kommer inn leverer varene på en meget voksen måte, fokuserer helt og holdent på våre konkrete arbeidsoppgaver. Imponerende.Våre siste 3 økter i forkant av kampen har vært gjennomført med god kvalitet, der vi spesifikt har jobbet med prioriterte valg og rom, som 1.angriper og 2.angriper er det gøy å se i «real life» i en kamp.

Del dette innlegget