KONGSBERG G19 – ÅSKOLLEN G19 4 – 2 (2 – 2)

@ Casper/Christopher – Knut, Markus, Martin, Even – Kristian, Kasper/Alexander, Jonas – Trym, Lars, Markus P, Damian, Jacob

3 – 0, 46 min, (Etablert)

3 – 1, 55 min, Trym, Jonas (EtablertSkudd)

4 – 1, 62 min, EtablertSkudd)

4 – 2, 75 min, Damian, Jacob (EtablertInnlegg)

Etter en tøff start på sesongen, skulle igjen i kveld møtelaget som ligger på en klar 2.plass, Kongsberg. Tiltros for en meget sterk 1.omgang forrige uke mot tabell ener Åssiden, var det ikke en stall med mye selvtillit som reiste oppover.

Trenerteamet la frem sin plan som for første gang inneholdt en mer kynisk spillestil for å minske risikoen og begynne å bygge selvtilliten. Denne gangen funket planen neste perfekt.

Første omgangen ble relativt jevnspilt med et lite overtak til Kongsberg. Begge lag skapte gode sjanser, men det var KIF som klarte å omsette sjansene til mål. Åskollen hang godt med og hele stallen «jobbet sokkene» av seg for hverandre. Både de som startet og de som kom inn. Det var god gammel Kollensjæl over gutta.

I pausen fikk alle spillerne litt kjeft av TT. Igjen understreket TT at det ikke handler om at vi ikke er gode nok spillere, men at vi må stole på oss slev og jobbe hardt sammen.

I andre omgang var det en tent gjeng som gikk ut, men på et magisk vis scoret KIF 3-0 bare 11 sekunder ut i omgangen. Kollen gutta lot seg ikke stresse og fortsatte det gode arbeidet fra 1.omgang. Aggressive i presset og i boksene. I det 55 min blir Jonas frispilt i mellomrommet, han drar seg forbi 2 KIF spillere og skyter fra 16 m. KIF keeperen må ut i full lengde, men returen er Trym godt fremme og banker den i nettet. Flott angrep av hele laget. Dessverre får KIF nok et mål etter at et skudd treffer et Kollen bein. Dermed får den flott bue over ÅFK keeperen. 4-1. Kollen gutta gir seg ikke tiltros for heftige bytter underveis. Gutta jobber hardt, bytter, hviler og kommer inn igjen. Kjempeinnsats av alle 15 spillerne. 15 min før slutt bryter Markus E i eget forsvar, avanserer og setter opp Krisko som slår en flott gjennombruddstikker til Jacob. Jacob forserer frem, runder keeper og ruller ballen inn foran mål. Her krangler Damian ballen inn. 4-2. Minutter etterpå frispilles Even på venstrebacken, legger et flott banen innlegg i bakrom, her kommer spiss, kanter og indreløpere på løp, men avsluttingen stryker stolpen.

ÅFK skapte flere sjanser og kunne fint tatt med seg poeng her i dag.

Dette viser hva TT har ment hele tiden. Det er ikke noe i veien med ferdigheter eller om vi er gode nok. Det handler om å tru på seg selv og mer ork pr spiller.

La oss nå stå samlet inn i de siste kampene, trene godt alle sammen. De neste 4 kampene møter vi motstand fra nedrehalvdel. Dette skal vi fikse sammen gutta!