Kollen uten sjanse på Nadderud stadion

Stabæk II – ÅFK 9 – 0 ( 4 – 0 )

Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 Bjørn E Stabæk 90 Jørgen Holm 90 Ronny Lian 90 Fredrik Volden 90 Øyvind Syvertsen 70 Mads Frøshaug 90 Thomas Backe 15 Morten Idal 35 Lars C Stokka 90 Espen Børsum 15 Petter Kalmo 55 Jan Vi Haugstulen 15

Mandag spilte Åskollen mot Stabæk 2 og fikk seg en fotballleksjon de sent vil glemme. Som forventet mønstret Stabæk en rekke spillere fra sin egen A- lagstropp og de rundtspilte Åskollen gjennom store deler av kampen. Stabæk’s Thomas Finstad hadde en meget god dag foran mål og scorte 4 mål. Stabæk gikk opp i ledelse allerede etter 6 minutter og til pause hadde de økt ledelsen til 4 – 0. Kollen slet også i 2. omgang og resultattavla endte på hele 9 – 0 til Stabæk da dommeren blåste av kampen.