Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Kollen klare for krig

Bjørn T ba gutta å stille opp med mye klær (lue og votter). Det ryktet at det å bli truffet kunne smelle skikkelig og derfor lønte det seg å være beskyttet. Guddis stilte med party telt slik at gutta fikk sitte tørt og godt mellom øktene. Dette viste seg å være gull verdt da det regnet bra denne dagen. Maxi Hansen hadde funnet frem en grillen og stilte med pølser til alle mann. Må si at denne festsjefen vår imponerer, for dette var et kjempe opplegg. Dessverre var det noen sentrale krigere som ikke kunne stille:Terje HV Larsen (har mange års erfaring fra krigføring), Jens «BP» Farnes (har et utseende som ikke må skades), Jarle «Findus» Finnestrand (ville nok helt sikkert skadet seg), Bjørn E Ebbestaf (for militær til å kunne leke), Thomas «Super» Lie (er rett og slett for dårlig trent), Dag «Snipper» Grøterud (er altfor erfaren til å kunne spille mot amatører), Fredrik Askjem (det var for få poster i løpa mente han !!), Cato «D» Lauritsen (tok ikke sjansen på å ødelegge utseende sitt på en lørdag)

Det var ingen tvil om hvilket lag som var det beste ! Jeger troppen med de rutinerte HV soldatene Bjørn Tore Nordahl, Henning Riise, Kai Guddal & Coach N vant seriespillet etter 3 seiere og et tap.

Det ble en kjempe flott ettermiddag for Kollen gutta, til tross for at det regnet. Det ble spilt serie der 2 lag møtet hverandre, mens det 3 ‘dje laget hvilte i seg i lagsteltet med brus og grillmat. Som vanlig ble det et hel…te uten like når denne gjengen samles til konkurranse og krangelen staret allerede før våpene var utdelt. Enkelte tok helt av og smørte seg inn med kamo (kull) i ansiktet. En av de artigste episodene var når Steff kom smygende bakfra på Håkonsen som lå på magen. Steff fytre av ei kraftig salve rett i skinka på HH. Leppa ble liggende å hyl skrike før han tok beina fatt i motsatt retning. I et spill senere på dagen fikk Steff selv smake en skikkelig slave i skinka, da han prøvde å storme en base. Han ble fort satt under ild og valgte å snu. Dessverre snudde han 180 grader og dermed var skinka blitt til blink. Ti Kollenspillere fra det andre laget lå bare å prikket inn det ene skuddet etter det andre i skinka på Steff som etterhvert begynte å små hoppe mens han skrek at han var truffet.

Vi må få takke BT Nordahl for en flott samling, Kai for telte og Rune for grillen. Dette må gjøres omgjeng ved en senere.anledning.

Del dette innlegget