Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Knutsen hat trick vs Pellegrino hat trick

Niklas Knutsen stod for alle DFKs mål mot Bærum i oppgjøret som endte 3-3.

DFK målte krefter mot et Bærumlag sammensatt av A-og B-spillere, ikke ulikt det vi kommer til å møte i serien senere mot våren. Spenningen var stor før match på hvordan dette ville gå mot så sterk motstand etter noen heller labre resultater i de siste treningskampene. Men gutta viste at storseieren over Røa ikke kun var et blaff og leverte tidvis glitrende defensiv fotball mot Bæringer som kjempet desperat om oppmerksomhet fra trenerstaben for å få spilletid på A-laget i Adecoligaen.

En kamp i kampen ble møtet mellom fjorårsseongens toppscorere for Drammen: Niklas Knutsen og Amahl Pellegrino. Med hvert sitt hattrick kan en trygt bekrefte at begge har formen inne og har tenkt å fortsette der de slapp i fjor, men denne gangen for hvert sitt lag. Vi ønsker Pelle lykke til i Adeccoligaen og håper på mange mål fra den kanten, mens vi er trygge på at Knutsen nok en gang vil levere for de blåkledde.Trener Øystein Garborg gav denne kommentaren etter kamp:
I dag skulle vi trene på å ligge lavt mot et Bærumslag med 6-7 spillere fra a-stallen. Dette fungerte perfekt før pause. Bærum hadde ballen mest, men skapte veldig lite. Vi er effektive og scorer 3 mål. Vår andre scoring er en fantastisk overgang som er tatt utifra læreboken.Etter pause så får hjemmelaget en rask redusering der de utnytter grove feil fra vår side. Vi sprekker litt opp utover i kampen og står ikke distansen helt ut. Dette gjør at Bærum putter to til. Uansett var det mye bra å ta med seg for våres del. Greit vi ligger lavt, men man kan faktisk spille sitt eget spill likevel, noe vi til tider gjør veldig bra. Litt surt at vi gir bort mål til Bærum, men vår måte å spille fotball på er å tørre å spille oss ut, tørre å ha et offensivt grunnspill og da må man tåle noen sånne mål imot og heller lære av det.I dag scoret Knutsen nok et hatrick og viser avslutningsegenspar som en viss spiss på 5 meter i Liverpool kunne lært noe av. Ellers står gutta bra på og vi er helt klart på riktig vei Fakta:  Bærum-Drammen FK: 3-3 (0-3)
Mål:
0-1, Knutsen, 1min
0-2, Knutsen, 30 min
0-3, Knutsen, 45 min
1-3, 48, Pellegrino
2-3, 80, Pellegrino
3-3, 89, Pellegrino
Laget:
Syvertsen
Robel-Mahdi-Farra-Prince
Wilkinson-T.Bache-Pascual-Nije
Ephrem-Knutsen
Innbytte:
Molly 35 min for Ephrem
Dahl 30 min for Prince
Didrik 25 for Wilkinson

Del dette innlegget