Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Klubb med stolte tradisjoner

Til å være en klubb uten sjel, har vi et par urokkelige tradisjoner som strekker seg betraktelig lenger enn mandagens motstanders faktiske eksistens (2006).

En av disse tradisjonene er utnevnelsen av vice-vice kaptein. Selv om valgkampen om kapteinsbåndet utartet seg til å bli en skitten affære, er vice-vice tittelen langt lystigere. Denne tradisjonen går helt tilbake til Skotten Henning Riise på midten av 90-tallet. Årets vice-vice er ingen hvemsomhelst i så måte, en fyr som setter skyhøye krav til de rundt seg og ikke minst seg selv. «Med en kapasitet langt utenom det vanlige og egenskaper som gjør han til en konstant trussel for motstanderne ga valget av vice-vice egentlig seg selv», konstaterer Coach Backe.

«Jeg er ydmyk over å få denne rollen på laget» melder Paal i en SMS til Nyhetsredaksjonen. Paal går herved inn i rekken av gamle ÅFK/DFK3-legender foruten Skotten, som Kai Guddal, Rune Hansen og Peter Finsrud som senest har gjort hevd på disse rollene. «Jeg har aldri hatt æren av å møte Skotten selv, men om halvparten av det jeg har hørt stemmer sier det seg selv at det er enorme sko å fylle. Listen av hedersmenn som har innehatt denne rollen og myten som knyttes til dette taler nesten for seg selv» tekster Paal mens han i godt driv på mølla på SATS passerer 5km på godt under 20 minutter.

«Det er alltid deilig med en rolig gjennomkjøring før kampen på mandag» skriver Paal før han skal innta den obligatoriske lørdagstacoen.

Kampstart på mandag er 20.30 på Gulskogen Arena. Vel møtt!

P.S. I tilfelle du nylig har flyttet til Kolvereid eller av en eller annen grunn ikke har mulighet til å være på Gulskogen, sender DT kampen live med kommentator.

Del dette innlegget