Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Klart til fotballfest søndag!

Drammen FK byr opp til fotballfest under byens elvefestival da de blå er verter for den gamle storheten Lyn. Oslolaget topper tabellen suverent, og har et sterkt lag med flere kjente fjes med erfaring fra høyere divisjoner. Forrige møte 16.mai inne på Frogner var en stemningsfull affære der begge lag leverte god fotballunderholdning foran 1750 tilskuere.

DFK-trener Øystein Garborg lover en ny fest, og håper Drammenspublikumet kjenner sin besøkelstid:
– Vi gleder oss veldig til å møte Lyn søndag. Etter en tung start på høstsesongen så er vi nå i rute etter en god prestasjon mot Romsås borte. Vi har tilnærmet full tropp å velge mellom, og har endelig luksusproblemer. Er vi heldige har vi også en spiller klar som har varmet benken i tippeligaen i det siste.

– Lyn er et meget godt fotballag som i tillegg har fått ekstra motivasjon etter forrige helgs overraskende tap for Modum på hjemmebane. De er klare favoritter, men vi går inn til kampen med stor tro på poeng og aller helst tre poeng. På vårt beste er vi som jeg har sagt tidligere meget gode, på vårt laveste nivå sliter vi mot drosjene i Oslo sitt tredjelag…!

– Vi har alt å vinne i en slik kamp, og det er det soleklare målet vårt søndag. Det blir tøft, men vi har troen. Håper Drammenserne kjenner sin besøkelsestid og støtter gutta. Godset har spilt lørdag, så søndag er det vi som tar oss av gamle gress i tippeliga primetime, forteller den spente DFK-treneren.

Del dette innlegget