Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

– Klar til å gi Bærum kamp!

Tirsdag kl.18.00 gjester Adeccoligalaget Bærum Marienlyst for å spille 1.runde i Norgesmesterskapet. Bæringene Pascual og Fayyaz har flere A-kamper for gjestene, og gleder seg til å møte moderklubben igjen. Pascual har gode cupminner med Bærum da han var med på å slå ut Strømsgodset for noen år tilbake. Tirsdag ønsker kompisene å bidra til at Drammen FK gir Bærum kamp om videre avansement til 2.runde.

Hovedtrener Øystein Garborg hutret og frøs på mandagens trening der han spankulerte rundt på treningsfeltet kun iført en frekk liten boxershorts. Treneren var i overkant løsmunnet i fredagens match mot Røa og lovte Pascual at han kom til å lede treningen kun iført boxer hvis Pasci scoret på et frispark fra 30 meter. Da frisparket satt klistret i nettmaskene var det ingen vei utenom for Garborg. Han måtte gjennomføre det han hadde lovet, til stor glede for spillergruppen. – det er vanskelig å ta’n alvorlig i dag, var en av mange kommentarer som haglet fra sidelinjen.

Garborg ser frem til tirsdagens cupkamp og håper det vil gi spillergruppen en positiv opplevelse. – Det blir artig for spillerne å få prøve seg mot så god motstand, forteller treneren. Forrige sesong fikk spillegruppen sin første erfaring med adeccoliganivå da Hønefoss var motstander i 1.runde, og selv om det ble et realt tap fikk DFK en positiv opplevelse ut av det. – Vi hang godt med en periode og fikk til litt av spillet vårt. Nå håper Garborg at DFK vil ta et steg videre og være enda mer med. – Bærum er storfavoritter og vil vinne 19 av 20 slike oppgjør, men cup er cup der alt kan skje…

Del dette innlegget