Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Klar for høstjakta

Trener Harald Ramsfjell er fornøyd med vårsesongen og gleder seg til høstens kamper setter i gang. Den erfarne treneren mener DFK har opptrådd solide defensivt, men «slapp litt opp» de siste kampene. Han er meget fornøyd med at laget er så gode med ball. Videre poengterer Ramsfjell senior at DFK har vært sterke mot etablert forsvar fordi spillet blir vendt fort nok samtidig som laget er gode i overgangene. Forbedringspunkter er bl.a. å score mer på dødball, samt at spillerne må oftere opptre samlet defensivt uansett presshøyde. Ramsfjell mener Drammen har en meget sterk og god spillerstall denne seongen, og at det vil bli spennende å følge laget utover høsten.

Kaptein Farra Nemati kan fortelle at spillerne er godt fornøyde med vårsesongen! – Vi topper tabellen, er solide fremover og bakover, bra miljø innad i gruppa, oppmøte til kamper og treninger er bedre enn på lenge, så det skal vi ta med oss inn til høstsesongen! forteller en entusiastisk kaptein. – Vi har 2 tap hvorav den ene burde vi klart å ro i land en trepoenger, ellers tar vi med oss full pott mot de lagene vi skal vinne over. Høsten blir nok mye tøffere, siden de fleste laga i avdelinga har fått spilt inn troppene, dvs topp fokus inn til hver match er et must, hvis vi skal levere samme resultat, sier kapteinen som knapt kan vente til serien starter igjen etter sommerferien.

Vårens store spillere er toppscorer Awat Peyghambernejad og beste spiller Victor Hellum. Awat har notert seg for 10 nettkjenninger denne våren og blir beskrevet som en kjapp og direkte spiss som er god en mot en. Mange av Awats scoringer har kommet ved at han utnytter rom, tar med seg ball fra kant og skjærer inn før han avslutter i steget. Victor har vært lagets krumtapp i forsvaret denne våren. Han blir beskrevet som en enorm vinnerskalle som stiller store krav til de rundt seg. Selv går han foran i krigen og vinner «alt» av dueller samtidig som han leser spillet godt og er en rask spiller som løper opp angripere.

Del dette innlegget