Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Kjapp – DFK 2 – 6

Mål: Awat (4), Fossum (2)
Assist: Lian, Awat, Kim Olav, Garmo

BB: Awat, Fossum og Damian

Awat Peyghambernejad er i storslag for tiden. Hurtigtoget som i år har gjort det som sitt varemerke å utnytte rom, ta med seg ball fra kant og skjære inn før han avslutter i steget scoret hele 4 mål i bortekampen mot Kjapp. Dermed er Drammen FKs toppscorer oppe i 15 mål på 14 kamper denne sesongen! Ikke siden Amahl Pellegrino herjet på topp i 4.divisjon 2011 og scoret 28 mål på 15-16 kamper har klubben hatt en angriper med like stor målteft. Den gang ble Pellegrino hentet av Bærum til spill i Adeccoligaen i august, og har denne sommeren skrevet under for Tippeligalaget Lillestrøm. Tiden vil vise om Awat kan gå den samme oppmerkede løypa som sin forgjenger…! Til nå har Peyghambernejad hatt en strålende sesong, og kantspilleren blir bare bedre og bedre. Målet er å skyte Drammen opp i 2.divisjon, og fortsetter toppscoreren å holde målteften ved like er det god sjanse for at Awat når målsettingen sin!

Manager Ramsfjell junior koste seg på tur til Telemark og leverer nok et herlig kampreferat:

– Ny tur til indre Telemark, nye muligheter for 3 poeng. Etter å ha kjørt feil, langt og lengre enn langt åpenbarte det seg et flott anlegg i Telemarks dype skoger. Coach LG slakta umiddelbart stedet og mente med den beliggenheten burde de ikke fått lov å være i 4. div engang. Tross i slakten, banen, for anledningen gress var nydelig. Svær og bred som kassa til undertegnede, men tørr, knusktørr!

Dette skulle vise seg å være en liten utfordring for pasningsspillet vårt da det tok av mye av farta i kula og gjorde det lettere for Kjapp å forsvare seg. Dette til tross varter vi opp med et klassisk lærebokangrep etter 3 minutter der en flott opprulling så høyre ender med et vanvittig legg i «beckham-klassen» fra Warp som selverklært «spiss i ultraklassen,» Emil Fossum header i stanga på tilnærmet åpen kasse. 10 min senere får vi 1-0 ved Awat som setter ballen sikkert fra sin venstreside som han har gjort så mange ganger i år. 5 minutter senere gjør tidligere nevnte fossum et flott løp som lurer en noe lurvete Kjapp-firer. Han ender alene med keeper, 2-0.

Nå skulle man kanskje tro at vi skulle rulle fullstendig over de? Det skjedde ikke…! Riktignok har vi monstersjanser til å drepe matchen både ved Fossum og Molly, men istedet setter Kjapp 2-1 etter en styring på frispark. Vi er defensivt ustrukturere og et hus av en mann som kunne vært faren til de fleste gutta på laget dominerer i lufta og skaper farligheter. 2-2 kommer etter en totalt håpløst idømt straffe, der Hellum vinner ball, og en Kjapp-spiller detter. Det kunne gått enda verre da Kjapp har en i treverket sekunder før pause.

Utgangspunktet var med andre ord ganske likt som for en drøy uke siden, fasiten den samme. Vi måtte opp. Og opp kom vi. Umiddelbart så vi mer disiplinerte og strukturere ut, tempo på kula om opp og Kjapp slo sprekker. Den største sprekken sto dagens desiderte beste spiller for, Awat mine damer og herrer. Drar av et par mann før han fyrer av i steget fra 20m. 3-2! Derfra fortsetter vi å holde trøkket oppe. Lian fosser frem på høyre keeper feilberegner legget før ballen ender hos Awat. Han drar elegant av en mann på 5 meter før han blåser ballen i motsatt kryss fra død vinkel.

Heldigvis evner vi å drepe en match slik vi bør, og Fossum setter inn 5-2 etter nydelig legg fra? Korrekt, Awat. Det var kanskje bra at Odd-trener Fagermo som bor et «Rams-kast»unna stadion hadde gått da Awat satt inn 6-2,og fullførte sitt «quadruplick»(??) Hvis ikke hadde han nok fisket frem et tilbud raskere enn Hellum hisser på seg lokalbefolkningen på borteturer.

Alt i alt en grei prestasjon, klar heving i 2. omgang. Stakkars motstanderne når vi leverer 2 gode omg sjef.

FAKTA:
Mål: 
Awat (4), Fossum (2)
Assist: Lian, Awat, Kim Olav, Garmo

BB: Awat, Fossum og Damian

Del dette innlegget