Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Kanonsignering for DFK!

Drammen FK har fått en fantastisk forsterkning foran 2013-sesongen gjennom signeringen av kjempetalentet Truls Garmo Johansen. 

Midtbanespilleren som opprinnelig er Svelvikgutt, ble tidlig plukket opp av Strømsgodset og spilte mye av juniortiden der før han forrige sesong ville prøve seg i Mjøndalen. Etter 3 A-kamper i brunt på vårsesongen var 19-åringen klar for proffkontrakt, men siden Strømsgodset og Mjøndalen ikke ble enige om utdanningskompensasjonen strandet forhandlingene. Garmo Johansen ble dermed tvunget til å se seg om etter klubber lavere enn addecoligaen. Løsningen ble da spill for IBK i 2.divisjon ut høstsesongen. En klausul i kontrakten med IBK om at denne kunne sies opp ved sesongslutt førte til at midtbanespilleren nå er klar for Drammen FK. 

Stian Ramsfjell i DFK trenerteam er ekstremt fornøyd med å ha sikret seg midtbanetalentet. – Vi har vært ute etter han i lang tid, og slapp løs et realt jubelbrøl da vi endelig fikk ja, forteller Ramsfjell entusiastisk. Ramsfjell kjenner Garmo Johansen fra før, siden treneren forrige sesong var engasjert i MIF. – Truls er akkurat den spilletypen vi trenger, forklarer Ramsfjell. – Han er en meget god ballspiller, har en utrolig fin pasnings- og dødballfot. Han mister sjelden ball, og er i tillegg overraskende tacklingssterk. – Vi er ganske sikre på at vi i Truls har fått en av 3. divisjons suverent beste spillere, hevder treneren. 

Også Øystein Bråthen i DFKs trenerteam hadde mange superlativer å gi til sin nysignering. – Truls er en potensiell toppspiller med gode basisferdigheter og treningsholdninger. – En sånn type spiller vil løfte hele treningsgruppa, påstår treneren. – Det blir spennende å følge hans utvikling videre! 

Hovedpersonen selv sier at en av grunnene til at han valgte Drammen FK er at han ønsker å få DFK opp i 2.divisjon igjen, slik at unge spillere i Drammen får en enda bedre utviklingsarena enn i 3. divisjon.

Enda så fornøyd trenerteamet er med talentet til Garmo Johansen, mener de å ha funnet utviklingspotensial som kan gjøre spilleren enda bedre. – Jeg har tenkt til å putte Truls på styrke- og hurtighetsprogram for å gjøre ham enda mer dødelig før 2013-sesongen sparkes i gang, sier Ramsfjell med et godt smil om munnen!

Foto: dt.no

Del dette innlegget