Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Kalmo tilbake på lån

Fredag kl.19.30 spiller Drammen FK mot Ullern på Marienlyst. Med på laget har DFK fått tilbake den gamle Kollen-helten Petter Kalmo. Etter nedrykket til 4.divisjon 2010 søkte Kalmo nye utfordringer i Birkebeineren og har utviklet seg enda videre under Kenneth Dokkens ledelse. Forrige sesong tok laget fra Krokstadelva steget opp til 2.divisjon, og nåløyet har blitt enda trangere for å spilletid på A-laget. Derfor har Kalmo takket ja til en utlånsavtale med DFK en periode.

Trener ga følgende Garborg kommentar da avtalen var i boks: – Å få Petter tilbake på utlån er veldig gode nyheter for oss. Han er en DFKèr og kommer til å gli lett inn i gruppen. Petter er en spiller som alltid gir hundre prosent både i kamp og trening, gode holdninger og er akkurat den type spiller jeg er på utkikk etter. Han har i tillegg stor fart og god 1 mot 1 offensivt. Han har gått en meget god skole under Dokken og Borgen i to år der han har hatt en utviklende treningshverdag.

Dette betyr større kamp om plassene fremover, samtidig som det gir større valgmuligheter for ulike kombinasjoner på laget.

Petter kjemper om en plass på laget allerede mot Ullern på lik linje med resten av troppen.

Del dette innlegget