Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Juniorlaget vant 1-0 Hønefoss!

Juniorlaget vant 1-0 Hønefoss! (Foto: Kristina Tovsrud Brenno)

Hønefoss var motstander på Åskollen da g19 jaktet årets første 3 poenger. Med seier vil vi kunne være fornøyde etter 3 tøffe kamper i serieåpningen. Med tap ville utfordringen bli større. Vi skulle bygge videre på den positive utviklingen vi har hatt og delmål om å score mål. I det vi får kunstgresset under støvlene er innsatsen tilstede. Jeg føler at vi var trygge på oppgavene og idag var midtbanen vår veldig gode defensivt. Når vi i tillegg har en bak femmer som fortsetter å ha kontroll ender det med vår andre smultring på rad – og det er knallbra. Offensivt har vi fortsatt mer å gå på, men vi skaper mer idag enn forrige kamp mot bedre motstand.

Kampen åpner med nettopp 2 godt organiserte lag som tar og føler på hverandre. Første halvtimen er relativ jevn, mens det siste kvarteret setter vi skikkelig igang.Vi har gode backer som tør å komme og har gode bevegelser. Først en dobbelsjanse, så et praktskudd av Robel som keeper gir til hjørnespark. Så en ny dobbeltsjanse før Drammen ruller opp et mønsterangrep. Arsi slår en boksåpner til Julian som slår inn til Daniel på løp, men en meget god keeper får avverget. Udyktighet, uflaks og den nevnte keeperen gjør at lagene går til pause på stillingen 0-0.

Hønefoss gjør noen bytter i pausen, men sliter med å spille seg gjennom. Drammen sliter med å score, men etter en halvtime skjer det. Robel kommer på en av sine mange løp og slår et herlig legg der Praveen kommer på et dypt løp og stanger inn 1-0. Herlig.. Endelig… Ihvertfall ikke 0-0 igjen! Etter scoringen prøver Hønefoss seg, men vi står bra imot og selv om vi blir redusert til 10 mann er vi flinke til å ri av stormen og faktisk skape noen sjanser selv.

Alt i alt nok en god defensiv kamp. Det kladder litt offensivt enda, men vi blir bedre og bedre. Dette var nok vår beste kollektive prestasjon sålangt og da er det deilig å få et godt resultat ut av det. Hønefoss hadde et ungt og spennende lag. Ekstra morro er det vi begynner å ligne litt på slik de tidligere Dfk junior utgavene har vært. Vi feirer mål slik vi skal og vi synger slik vi skal. Nå er det viktig å ta med seg denne prestasjonen og holde trykket oppe uansett motstander. 

Drammens 3 beste: Praveen, Abdi, Robel. 

Del dette innlegget