Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Juniorlaget i tøff gruppe!

Groruds 2.lag, Vestfossen og Steinberg er DFK juniorlags motstandere i denne puljen. Grorud2 endte forrige sesong på 2.plass i 4.divisjon, men hva slags mannskap som stiller i Kollen Meny Cup vites ikke. Det spekuleres i om Rolf Teigen denne gangen har spredd sine beste menn ut på to lag, eller om Grorud2 består kun av unge rekrutter. Uansett blir det et sterkt og vanskelig lag å møte, og også i denne puljen blir Grorud som en favoritt til å nå kvartfinale å regne. Vestfossen hadde en meget vanskelig sesong i 3.divisjon i fjor som til slutt endte med 13.plass og nedrykk. Det blir spennende å se om det stiller et revansjesugent Vestfossen-lag, eller om Vestfossingene fortsetter nedturen etter nedrykket. En stor outsider i pulja er Steinberg som bygger nytt lag og har knyttet til seg flere nye spillere i vinter. Steinbergingene har regelrett plyndret naboklubben Mjøndalen for spillere som nettopp er ferdig med junioralder. Hva de 5-6 ungguttene i kan bidra med i 5.divisjon blir spennende å se, men mye tyder på at Steinberg blir å regne med fremover.

Drammen FK junior stiller med nytilsatte Nils Arne «Nippi» Hansen på trenersiden, noe som bør skremme enhver motstander. Hansen er en ringrev som tidligere år i turneringen har kommet med unge Skiold-utgaver som har prestert meget bra. Formann Jarle Finnestrand  skryter av Hansen og hevder han er en fantastisk trener med stor faglig kompetanse, masse erfaring, som er klar og tydelig, bevisst på å utvikle fotballspillere og setter spiller foran resultat. – Dette er noe vi virkelig gleder oss til og det skal bli gøy å se allerede under Kollen Cup hva Nippi kan utrette med våre unge talentfulle gutter, forteller den forventningsfulle formannen.

Treneren selv gleder seg stort til å trene ungguttene og ser frem til laget første utfordring som er Kollencup. – Mitt mål med denne cupen er å se hvordan spillerne takler de forskjellige utfordringer de møter her, forteller Hansen. – Rett og slett se hva de er bygd av! Hvem spillere som tar ansvar, og hvem som faller av når motgangen viser seg. Det er her vi skiller klinten fra hveten! Vi ønsker et lag som står opp for hverandre i alle situasjoner, og jobber knallhardt for at kompisen skal lykkes. Da snakker vi virkelig om fellesskap, og det skal være vårt kjennemerke, slår treneren fast før han fortsetter med: – Kan godt si at vi skal vinne hele dritten, men det gir oss ikke så mye. Men det vi kan si er at vi alltid skal gjøre våres beste, og når det er gjort, kan vi ikke forlange mer! Jeg vil heller tape 2-1 etter å ha spilt fantastisk, enn å vinne 2-0 når prestasjonene har vært ræva. Virker kanskje litt svart/ hvit, men sånn er det bare:-) Det beste vil jo være å vinne etter fantastiske prestasjoner, og det er det vi skal strebe etter i Kollencup!

Del dette innlegget