Jr tap for modum

– Det gjør vondt å se gutta kaste bort en gyllen mulighet til utvikling…! (Foto:Kristina Tovsrud Brenno))

Kampen mot Modum så vi for oss skulle bli lignende Spa/Bra kampen på mange måter. Det var vi som måtte holde tempo oppe og kom til å ha ball. Sansynlig vis var også Modum litt mer fysiske og tregere enn et ungt Spa/Bra og det viste seg å stemme.

Førsteomgang er det dårligste vi har prestert og Modum går til pause med ledelse 1-0. Med forfall rett før oppmøte og spillere som ikke hadde fått det med seg, er det tydelig at gutta har brukt pinsen godt. For fotball var vi ikke særlig innterresert i å spille.

Andre omgang er bedre og vi utligner 2 ganger etter at Modum har fått straffe ved Mawuli og Abdi. Hvor utviklende det er å sende laget sitt på banen med mål om å bruke tid fra avspark kan diskuteres, men det er noe vi må venne oss til. De får betalt mot spillets gang på overtid og tap er et faktum.

Noen tap svir mer enn andre og selv om vi hever oss de siste 45 og brenner flere 100% sjanser er det værste med dagens kamp kravene vi ikke setter til oss selv. Det gjør vondt å se gutta kaste bort en gyllen mulighet til utvikling. Dette er rett og slett ikke i nærheten av bra nok.