Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Jr Elite – MIF 0-3

Tøff start på årets interkretskvalikk endte med 3-0 mot et meget bra Mjøndalen lag. (Se videoen fra DFK TV)

som presenterer årets Jr Elite stall

Juniorlaget skuffet i sesongåpningen.

Før kampen skulle vi gi 100% slik DFK har hatt som vane. Vi visste at vi møtte et bra lag, men var optimistiske i forhold til egne sjanser. Kampen er jevnspilt den første halvtimen og begge lag har sjanser til å gå i ledelsen. Vi mangler litt i presisjon offensivt, men virker solide spesielt i bakre firer. Dessverre får Mjøndalen noe som så ut som en billig straffe. Eks Drammen spiller Benny er sikker, men ingen stor feiring fra en stor mann. Etter scoringen respondere vi helt feil. Vi begynner å henge litt med hodet istede for å brette opp ermene slik vi burde. Her har vi en lang vei å gå. Lagene går til pause på stillingen 1-0 til Mif. Andre omgang åpner vi tilnærmet lik første, men vi holder ikke like lenge denne gangen. Avstandene begynner å bli store. Mjøndalen øker til 2-0 på et pent langskudd før de fastsetter sluttresultatet til 3-0. Siste 20 minuttene blir vi også tomme for energi og vi er heldig at sifrene ikke blir større. Alt i alt så taper vi dessverre fortjent og bare en god Sulli som vartet opp med et par vanvittige redninger hindrer Mjøndalen flere mål. Morro å se at flere eks Drammen spillere var gode, kjedelig at det var mot akkurat oss. Positivt av de som tok utfordringen og klinka til, skuffende over de som ikke gjorde det. Idag var vi avhengi av at 100% ga 100% og når vi ikke kommer der, blir vi dessverre sårbare. Det skal være skuffende og vondt å tape fotballkamper… Spesielt hvis vi ikke ga alt. Nå venter en tøff bortekamp mot Hallingdal neste uke og en ny mulighet til å komme skikkelig igang. Kan forøvrig også nevne at Kassa til eks DFK trener Rams passer nå i en MIF genser str M.

Drammens 3 beste: Ola n, Sulli, Kevin