Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Jr Elite er godt igang

Jr Elite er godt igang og pr nå består spillerstallen av 24 mann. Nivået og intensiteten i øktene til Dream Team «Hansen Kalmo Sr, Askildt» har vært meget bra.

Mange nye fjes er kommet til og de fra 2013 sesongen har også vist seg meget godt frem. Dream Team vil få store problemer med å redusere stallen til 20 mann. Så det gjenstår å se hva de velger. Onsdag hadde de et spillermøte på Marienlyst der sesongplanene ble gått igjennom og gutta fikk klare beskjeder om hva Dream Team ser etter og forventer, samt hvilke krav som stilles av Drammen FK til sine spillere. I forkant av økta hadde de en intern turnering i Cageball hallen og trøkket var stort for å vinne flotte Puma premier. Etter spillermøtet ble det servert pizza. Nyhetsredaksjonen forventer at Dream Team ved neste spillermøte disker opp med noen mer grønt og sunt 🙂 Nyhetsredaksjonen har stor tro på årets jr gjeng! 

Lørdag spiller DFK Jr Elite  årets første treningskamp mot Asker Jr på Føyka stadion. Vi ser frem i mot en rapport fra Dream Team med video analyse direktør Jan Wendelborg bak kamera.

Del dette innlegget