Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Jøranlid avgjorde finalen for IBK

Det ble en sterk IBK seier i finalen med en opplagt Jøranlid som styrte pokalen hjem til Krokstadelva.

Av GEIR JOHANNESSENSPORTEN DT.NO

Marius Jøranlid har sagt nei til Mjøndalen – han vil ha suksess med Birkebeineren. I går kom første smakebit.  Marius Jøranlid med en trippel – pokalen fro turneringsseier, beste spiller o toppscorer. 20-åringen fikk pokalen for å være Kollen cups toppscorer, beste spiller – og selve turneringsseieren med IBK etter 5-1 over Team SIF i finalen. Men Marius Jøranlid er sulten på mer. -Vi skal rykke opp i 2. divisjon, gliste den målfarlige og dyktige IBK-spilleren. 

Jøranlid tegnet seg for hele 13 fulltreffere i løpet av helgen. I finalen mot Team SIF nøyde han seg «bare» med en suser mellom stengene. -Ja, dette har vært moro. Jeg stortrives i slike turneringer, og spesielt i Mjøndalshallen, fortsatte Jøranlid. Nå kan det bli skikkelig festlig å være IBK-patriot i 2008. -Vi har vært et typisk høstlag, men må også være med i startfasen av sesongen. Jeg har ambisjoner, og da er det bare opprykk som gjelder. Marius Jøranlid trener også med naborivalen Mjøndalen, og vil skifte klubb hvis det ikke går veien for de blåkledte fra Krokstadelva. -Mislykkes vi tidlig i sesongen, blir jeg MIF-spiller umiddelbart. 

DOKKEN-HJELP. Marius & co. vil denne måneden få trenerveiledning av Kenneth Dokken, som har god tro på sin elev. -Marius har imponerende ferdigheter i en-mot-en situasjoner. Hans skuddfot er også meget god. En fantastisk spiller, skrøt Dokken. Og fortsatte: -Mener han IBK er den rette klubben kommende sesong, er dette det rette for ham. Kenneth Dokken vil hjelpe IBK så lenge han er klubbløs. -Vi får avvente å se hva som skjer, lød det lurt fra ham. 

PS! Bronsekampen ble vunnet av Åskollen, som feide over MIF med 8-4

Del dette innlegget