@ Stephan J – Henning R (20 min Morten N), Bjørn ES, Jens PF, Thomas L – Marius H, Richard H (55 min Kai G), Rune H,Terje L, Cato L – Lars CS

1-1, 85 min, I, Kai G (Terje L)
1-2, 89 min, D, Marius H (Terje L)

Kort: Lars CS

BB: Bjørn ES, Rune H, Marius H

Dette var en kamp som trenerteamet fryktet. Jevn pleier å være gode hjemme. Dagens kamp startet med et overtak til Kollen, og allerede etter 5 min blir Cato L spilt fri på venstresiden, han runder keeper. Gutta viser frem flott teknikk og kombinerer godt. Ved et par angrep har Kollen hele 7-8 trekk på en eller to touch som ender opp i gjennombrudd, uten at det resulterte i scoringer. Så etter 14 min skjer det som fort hender når et lag presser, Jevn får et frispark midt på kollens banehalvdel. På bakere dukker en Jevn spiller opp og stusser ballen inn i feltet der en umarkert Jevn spiller setter foten til og 1-0 til Jevn. Urettferdig. Kollen forsetter å presse og skape sjanser, men har ikke marginene på sin side. Da Rune H får stå alene på 2 m hold og triller ballen rett på keeper trodde ikke ÅFK spillerene sine egne øyne. I andre omg. Forsetter Kollen å dominere, men uttelling uteblir. Først 5 min før slutt får innbytter Guddis banket kula i nettet etter en corner. Kollen gir seg ikke og jakter på 3 poeng. I det siste spilleminuttet kneer Marius inn 2-1 til elevile jubelsener. 3 poeng i kanskje årets match.

og vinner sjanse statistikken hele 9-2. Kollen gutta får i pausen klar beskjed om å holde seg til planen og ikke la seg stresse av denne ufortjente ledelsen til Jevn. Men forsette å jobbe med arbeidsoppgavene sine
Andre omgang forsatte som første, med en klar Kollen dominans. I denne omgangen skaper Kollen hele 11 gode sjanser , mens Jevn ikke produserer en eneste en. Kollen har 3 skudd i tverrleggeren, 2 avslutninger i stanga og Jevn redder hele 3 dødhaller på streken. Midtveis i andre omgang klarer en dårlig plassert dommer å vinke spillet videre etter at Jevn keeperen har bokset ballen ut av egen kasse. Ballen var langt inni i målet noe alle så med unntak av
den grå kledde som forøvrig også hadde en heller grå dag.
5 minutter før slutt lykkes endelig Kollen ved innbytter Guddis, han dukker opp på første stolpe etter litt møljespill og banker ballen i vinkelen fra kort hold. Kollen gutta tar meg seg ballen kjapt tilbake for å forsetter jakten på 3 poeng. Minuttet før fulltid kommer vinner målet på en dødball der Marius

H dukker opp på bakere stolpe og setter ballen i nettaket til stor begeistring hos hele Kollen gjengen. Takk og lov, for å reise herifra med ett ellet null poeng hadde vært et grovt ran.