Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Innsatspremien 2003

NOMINERT: RONNY LIAN


Her har jyryen lagt vekt på spillerens treningsinnstats. Siden Ronny kom til ÅFK i januar 2003 har han ikke mistet en treningsøkt. Ronny har vært på alle øktene samt at han jobbet hardt med i ferien. Det var ikke lett for Ronny og komme inn i en treningsgruppe som hadde kjørt 15/15 i en lang periode. Kondisjonstreningen var ikke på toppi Drafn og Ronny sleit seg i gjennom de første ukene. Han har også væert en meget god bidragsyter på de få dugnadene vi har hatt i år

Spilleren har også vist gode prestasjoner på banen. Fra sin venstreback posisjon har sammen med resten av 4’ern vært divisjonens tetteste forsvar. Spilleren står også bokført med hele 10 scoringer noe som er meget sterkt for en venstre back. Ronny har også vist seg som en ekte Kollen gutt, og når det sammles til sosiale lag er han første mann på plass.


NOMINERT: STEPHAN JACOBSSON


Dette er en klubbspillerene med stor K. Han har gjennom sesongen vist seg frem som en spiller som setter laget foran alt annet. Stephan har vært en stabilsator i vårt trenigsarbeid, selv om han viste at han ikke skulle stå neste kamp. Stephan har tolmodig jobbet med spillet sitt og de gangene han har blitt kastet inn som erstatter for Thomas Gill har gjort en meget god jobb. Stephan er den keeperen som har færrest innsluppne mål denne sesongen.

På den sosiale fronten er Steffi en meget viktig faktor i ÅFK. Ingen lager så mye show som denne karen. Igjen viser steffi seg frem som klubbspiller, og spøkene går ofte på han selv. Steffi har også bidratt med mange flotte innslag på aasskollen.no. Han har også vært en viktig brikke i ÅFK 2 sin suksess sesong og holdt ÅFK 2 spillerene i ørene i matchene


NOMINERT: TOR HERLUF SKJÆRVIK


Tor har denne sesongen konsentrert seg om de administrative oppgavene i klubben, men har også noen innhopp hos ÅFK 2. Tor Herluf har gjennom dette året sikretet Åskollen FK sin økonomiske fremtid gjennom en mange dugnadstimer Han har blant annet hentet inn reklame til årets programblad og jobbet tett mot trykkeriet i fremstillingsprossesen, han har også satt i gang loddsalg og hnetet inn draktreklame for 25 tusen kr. Denne kremeren har bare her gjennom disse 3 tiltakene bidratt til at alle ÅFK’ere kan konsentrere seg om det sportslige.

Den største brageden og ikke minst alle timene han la ned i arbeidet med å hente inn en spilleautomat. Her viste han seg frem fra sin kremer side og iløpet av et par hele arbeidsdager hadde han ikke bare skaffet oss en spilleautomat, men 2to. Her har ÅFK en stor ressursperson som vi verdtasetter høyt


NOMINERT: KAI GUDDAL


Nok en stor ÅFK spiller, gjennom et par genrasjonsskifter har han igjen stått frem og vært en viktig brikke i et nok et opprykk. Spillerene som jobber utrettlig fotr laget i 90 minutter uansett hvor på banen han spiller.

Kai har også bidratt til aaaskollen.no gjennom hyppige reisebrev med bilder fra Australia turen i vinter, der han besøkte en anne gammel Kollen helt Robert Olsen.

Kai er den spilleren som har gjenvest treigsfremmøte fra november til oktober, ennå da var han borte i hele januar på ferie.

Guddis har også gjenom året fungert som ansvarlig for treningsytstyret, og takket være en pliktoppfyllende Kai har Åskollen FK i år kun mistet ca 10 baller. Bare her har klubben spart nestten 10 000 kr fra i fjor.

Del dette innlegget