Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/A-lag/2012/12a_vestli_wilki.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2012/12a_vestli_wilki.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2012/12a_vestli_knutsen.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2012/12a_vestli_knutsen.jpg'

Drammen kunne til slutt innkassere en storseier etter å ha levert en svært variabel 1.omgang. Bortelaget Vestli hang greit med før hvilen, men avslørte utover i andre omgang at det ikke er noen tilfeldighet at de ligger i bunnen av tabellen. Med litt større presisjon i Drammens avslutningsforsøk kunne sifrene blitt svært stygge for gjestene i dag.

Didrik Storskogen i storslag
Drammen startet forrykende med en tidlig scoring av Didrik Storskogen etter kun fem spilte minutter. Storskogen fikk sjansen fra start og svarte med å levere en meget god søknad om fortsettelse i startelleeveren. Spissen var bevegelig og aggressiv foran mål, og spilte seg til nesten et tosifrest antall målsjanser i dag. Fasiten ble til slutt to nettkjenninger og en målgivende. Den første scoringen kom etter et flott innlegg fra venstre av Prince, som Storskogen tar med seg og ekspederer i mål. Drammen var inne i en god stim og fortsatte å male fremover. Bortelaget ble spilt svært lave og hadde mer enn nok med å forsvare seg. Vestlis unge keeper fikk mye å hengre fingrene i, og skal takke DFKs uinnstilte skuddbein for at noen av hans urutinerte inngrepner ikke ble straffet hardere.

Drammen sovnet
Midtveis i omgangen datt DFK nedpå og inviterte gjestene med i spillet. Resultatet ble en mer åpen og jevn kamp der begge lag hadde sine sjanser. Mot slutten av omgangen satte Vestli inn en sluttspurt som DFK ikke hang med på og Syvertsen måtte ut i full strekk et par ganger. Utlikningen kom på en måte som fikk trenerteamet til å frese av oppgitthet. Et tafatt forsvar lar Vestli få spille seg gjennom og avslutte på mål, men skuddet blir avverget på strek. Returen er det ingen blå som går på, og Vestlis Ødegård kunne ta ned ball, avansere mot 16 meteren og fyre av et skudd som traff nettmaskene helt upresset.

Innbytterne viste vei
Hva som ble sagt i Drammens garderobe i pausen vites ikke, men sjansen for at det var 18-års grense på det er ganske stor. DFK fremstod som et mye mer aggressivt lag etter hvilen, og fremst i rekken var innbytter Gøksel Guvenc. Med stor fart og gjennombruddshissighet la han lista for resten av laget, og DFK satte i gang et voldsomt press som holdt kampen ut. DFK rullet opp det ene angrepet etter det andre, og både Guvenc og Wilkinson la gode innlegg som nær gav nettkjenninger. Etter å ha brent et par store sjanser fikk Storskogen til slutt hull på byllen igjen da han ble spilt fri av Backe. I stor fart mot mål kjørte Storskogen en tunnel på den utrusende Vestlikeeperen. Også en annen innbytter ville være med på moroa. Det første Knutsen gjorde da han ble byttet innpå var å ta med seg ballen ned på dødlinja og slå et glimrende innlegg til Eric Pascual som fra straffemerket styrte inn 3-1. Denne kombinasjonen var så god at de gjentok bedriften ti minutter etterpå. Denne gangen klinket likeså Pascual ballen klint oppi krysset! - en perfekt avslutning for Pascual som spilte en meget god kamp i dag. Midtbanekrigeren stod dermed frem som både dirigent, pasningsspiller og målscorer. I det hele tatt vasset Drammen i sjanser denne omgangen, og gjestene var til tider helt utspilt. Kronen på verket ble satt da Gøksel nok en gang kom raidende på høyrekanten og la en nydelig pasning til Didrik foran mål. Denne gangen valgte spissen å dele godene med kollega Knutsen og forærte en ferdigscoret pasning videre. Knutsen satte ballen enkelt i mål og fastsatte resultatet til 5-1.

20.05.12, Marienlyst Stadion: Drammen FK - Vestli IL 5 - 1 (1-1)
MÅL ASSIST DFKs 3 BESTE
1-0 (05'): Didirk Storskogen
1-1 (35'): Ødegård
2-1 (57'): Didrik Storskogen
3-1 (65'): Eric Pascual
4-1 (75'): Eric Pascual
5-1 (87'): Niklas Knutsen Prince Monga
Thomas Backe
Niklas Knutsen
Niklas Knutsen
Didrik Storskogen

Didrik Storskogen
Eric Pascual
Gøksel Guvenc
Laget:
T.Syvertsen - R.Hamde, F.Nemati, M.Fayyaz, P.Monga - N.Wilkinson, T.Backe, E.Pascual, N.Njie
Thorleif Molvær, Didrik Storskogen
Innbytte:
G.Guvenc inn for Njie (46') N.Knutsen inn for Molvær (63'), T.Dahl inn for Backe (85')

 12a_vestli_wilki.jpg12a_vestli_knutsen.jpg

Kollenfakta fra 2012

 President Jarle Finnestrand
 Økonomileder  
 Markedssjef Bjørn Tore Nordahl
 Sportslig leder Thomas Backe
 Styremedlem Gøran Nygård
 Styremedlem Jørgen Flåtene
 Styremedlem  
 Manager  Øystein Garborg 
 Ass. Manager  Jan Wendelborg
 Spillerutvikler  Svein Olav Tovsrud
 Kaptein  
 Vise kaptein  
 Vice Vice Vice kaptein   
 ÅFK Jr Manager  Thomas Evensen
 ÅFK Jr Ass. Manager  Jan Wendelborg
 ÅFK Jr spillerutvikler  Svein Olav Tovsrud

YouTube 2012

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2012

Spiller Kamper Mål Assist BB
Robel Hamle 24 0 4 2
Thomas Backe 23 7 6 10
Eric Pascaul 23 7 4 5
Didrik Storksogen 20 5 2 3
Farra Nemati 20 1 1 6
Niklas Wilkinsson 20 0 0 2
Madhi Fayyaz 19 2 0 7
Princ Monga 19 0 3 2
Niklas Knutens 18 7 3 1
Thomas Syvertsen 16 0 1 4
Thorleif Molvær 15 3 1 1
Nicolai Nije 14 3 5 4
Petter Kalmo 12 6 2 3
Adagane 12 1 3 1
Ola Nanor 12 0 0 1
M. Omoijuanfo 10 2 0 8
G. Guvenc 9 1 1 3
Thomas Lian 8 0 2 0
Thorbjørn Dahl 7 0 0 4
Jeganathan 5 0 0 1
Lars J Myhrvold 5 0 0 4
Adis Muratovic 4 0 0 0
Marius Backe 2 1 0 2
Ephrem 2 0 0 0
Marcus Andersson 2 0 0 0
Sulyman Karagøz 2 0 0 1
Praween 1 2 0 0
DElphie 1 0 0 0
Anders Myrhvold 1 0 0 0
Geir Arne Bøyum 1 0 0 0
O. Flenseth 1 0 0 0
Matthias keeper 1 0 0 0
Kevin jr 1 0 0 1
D. Bawili 1 0 0 0
         
Junior stallen:
Mathias Midtgård. Ali Hussain, Ola Fjelnseth, Abdullah Vurucu, Daniel Storsveen, Praveen Jeganathan, Abdi Dagane, Arsalan Bashir, Andreas Nusser. Julian Cummings, Mawuli Narnor, Ole Anders D. Wendelborg, Foad Ali, Kevin Olajide, Robel K. Hamde, Torbjørn Dahl, Suleyman Karagøz, Adis Muratovic, Ola Narnor, Sukmeet Singh, Samson Clement


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no