Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/A-lag/2012/12a_Lommedalen_KalmoMolly.jpg'
There was a problem loading image 'images/A-lag/2012/12a_Lommedalen_KalmoMolly.jpg'

Høstsesongen sparkes i gang med bortekamp på Lommedalen kunstgress. Det ble unnagjort 14 serierunder før ferien, og Drammen ligger på 7.plass før kveldens runde. Med seier i dag kan DFK krype helt opp i ryggen på Ullern som innehar 3.plassen med 24 poeng, 4 poeng mer enn DFK. Men lagene følger hverandre tett i avdelingen, og både Raufoss, Romsås samt Mjøndalens og Askers rekruttlag kan gå forbi. I denne runden møter Asker Raufoss, mens Mjøndalen møter Romsås. Topp 3 med Lyn, Modum og Ullern spilte sine kamper i helgen.

DFK med endringer
Drammen har gjort noen endringer på laget til dette møtet. Prince Monga og Nikolai Njie er ute, mens Michael Omoijuanfo har kommet inn. Wilkinson har blitt trukket ned som back, mens Pasqual har blitt trukket ut som ving. På gårsdagens trening så formasjonen bra ut og spillerne sultne. Det skal bli spennende å se hva offensive Petter Kalmo får til på kanten, og om Ola Narnor klarer å holde Niklas Knutsen ute av laget.

Tidlig ledelse til hjemmelaget
Lommedalen kom best i gang og la stort press på Drammen. DFK-spillerne virket som de fremdeles  var på ferie og vant ingen dueller i åpningsminuttene. Etterhvert skulle det vise seg at det var hjemmelaget som ville mest, og presset DFK bakover på banen. Det kom derfor ikke som noen overraskelse at Lommedalen gikk opp i en tidlig ledelse. Målet kom etter et gjennomspill sentralt som deres angriper fikk tatt ned og scoret sikkert alene med Syvertsen. Lommedalen fortsatte å angripe etter scoringen og var nære på nettkjenninger etter et skudd i tverrliggeren.

DFK klarte å justere seg
Halvveis i kampen klarte DFK å justere seg og komme mer med i spillet. Pasci og Narnor stod for bortelagets første målsjanse da Pasci driblet seg gjennom på venstrekanten og slo et godt innlegg til Narnor foran mål. Innlegget ble bredsidet mot vinkelen, men en god keeper gikk ut i full lengde og fikk avverget at ballen fant veien til nettmaskene. Kampen endret nå noe karrakter, siden DFK klarte å stå høyere klarte ikke Lommedalen å holde på presset. Dette resulterte i at kampen ble mer jevnspilt, men de store målsjansen uteble for begge lagene. Hjemmelaget kunne gå til pause med en fortjent ledelse, men for bortelagets supportere var det nå vekket et håp om å klare å snu dette.

Åpen kamp etter hvilen
Det var et helt annet DFK-lag som kom på banen i 2.omgang. Gutta var med fra første spark på ballen og økte aggressiviteten flere hakk. Lommedalen klarte ikke ligge like kompakte som før pause og inviterte dermed bortelaget til flere målsjanser. Spissene Ola og Molly hadde hvert sitt forsøk, men nøyaktigheten i det avgjørende øyeblikket var ikke stort nok. Den største sjansen til utlikning kom på en corner der Pasci headet like utenfor. Til tross for et lite overtak til DFK var hjemmelaget på ingen måte ufarlige, og et par overganger var nære på å gi tellende resultater. Heldigvis er Syvertsen våken og god i DFK-målet.

Slitne spillere
Etter halvspilt 2.omgang bar kampen stort preg av at begge lag hadde slitne spillere. Enkle feil, mye slurv og dårlig balltempo av begge lag gjorde at kampen sank veldig i underholdningsverdi. DFK klarte ikke å ta igjen Lommedalen, til tross for et godt skudd av Pascual fra 20 meters hold som strøk stolpen. Drammenserne fikk ikke samhandlingene til å stemme og hadde lite trøkk i spillet sitt. Dermed ble det tap 1-0 i første kamp etter ferien.

06.08.12, Lommedalen kunstgr: Lommedalen FK - Drammen FK 1 - 0 (1-0)
MÅL ASSIST DFKs 3 BESTE
1-0 (16'): Lommedalen Michael Omoijuanfo
Ola Narnor
Thomas Syvertsen
Laget:
T.Syvertsen - R.Hamde, F.Nemati, M.Omoijuanfo, N.Wilkinson - P.Kalmo, T.Backe, M.Fayyaz, E.Pascual - Thorleif Molvær, Ola Narnor

Innbytte:
A.Dagane inn for Kalmo (59'), N.Knutsen inn for Molvær (71')

12a_Lommedalen_KalmoMolly.jpg 

Kollenfakta fra 2012

 President Jarle Finnestrand
 Økonomileder  
 Markedssjef Bjørn Tore Nordahl
 Sportslig leder Thomas Backe
 Styremedlem Gøran Nygård
 Styremedlem Jørgen Flåtene
 Styremedlem  
 Manager  Øystein Garborg 
 Ass. Manager  Jan Wendelborg
 Spillerutvikler  Svein Olav Tovsrud
 Kaptein  
 Vise kaptein  
 Vice Vice Vice kaptein   
 ÅFK Jr Manager  Thomas Evensen
 ÅFK Jr Ass. Manager  Jan Wendelborg
 ÅFK Jr spillerutvikler  Svein Olav Tovsrud

YouTube 2012

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2012

Spiller Kamper Mål Assist BB
Robel Hamle 24 0 4 2
Thomas Backe 23 7 6 10
Eric Pascaul 23 7 4 5
Didrik Storksogen 20 5 2 3
Farra Nemati 20 1 1 6
Niklas Wilkinsson 20 0 0 2
Madhi Fayyaz 19 2 0 7
Princ Monga 19 0 3 2
Niklas Knutens 18 7 3 1
Thomas Syvertsen 16 0 1 4
Thorleif Molvær 15 3 1 1
Nicolai Nije 14 3 5 4
Petter Kalmo 12 6 2 3
Adagane 12 1 3 1
Ola Nanor 12 0 0 1
M. Omoijuanfo 10 2 0 8
G. Guvenc 9 1 1 3
Thomas Lian 8 0 2 0
Thorbjørn Dahl 7 0 0 4
Jeganathan 5 0 0 1
Lars J Myhrvold 5 0 0 4
Adis Muratovic 4 0 0 0
Marius Backe 2 1 0 2
Ephrem 2 0 0 0
Marcus Andersson 2 0 0 0
Sulyman Karagøz 2 0 0 1
Praween 1 2 0 0
DElphie 1 0 0 0
Anders Myrhvold 1 0 0 0
Geir Arne Bøyum 1 0 0 0
O. Flenseth 1 0 0 0
Matthias keeper 1 0 0 0
Kevin jr 1 0 0 1
D. Bawili 1 0 0 0
         
Junior stallen:
Mathias Midtgård. Ali Hussain, Ola Fjelnseth, Abdullah Vurucu, Daniel Storsveen, Praveen Jeganathan, Abdi Dagane, Arsalan Bashir, Andreas Nusser. Julian Cummings, Mawuli Narnor, Ole Anders D. Wendelborg, Foad Ali, Kevin Olajide, Robel K. Hamde, Torbjørn Dahl, Suleyman Karagøz, Adis Muratovic, Ola Narnor, Sukmeet Singh, Samson Clement


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no